[Πυρκαγιάξέσπασε σήμερα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.
](https://www.protothema.gr/world/article/1240842/tesseris-nekroi-apo-purkagia-se-girokomeio-sti-voulgaria/)[](https://www.protothema.gr/world/article/1240842/tesseris-nekroi-apo-purkagia-se-girokomeio-sti-voulgaria/)[Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στo εργοστάσιο, που βρίσκεται στη Συμμαχική Οδό, επιχειρούν επί τόπου 20 πυροσβέστες με οκτώ πυροσβεστικά οχήματα.
](https://www.protothema.gr/world/article/1240842/tesseris-nekroi-apo-purkagia-se-girokomeio-sti-voulgaria/)

> Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πλησίον Συμμαχικής Οδού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Κινητοποιήθηκαν 20 με 8 οχήματα. Συνδρομή από μηχάνημα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki)


[Οι πυκνοί μαύροι καπνοί είναι ορατοί σε μεγάλο μέρος της πόλης.

Καθότι το εργοστάσιο δεν βρισκόταν σε λειτουργία, είναι άγνωστο τι προκάλεσε τη φωτιά ωστόσο, δεν υπάρχει κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή.

Δείτε βίντεο:

[

Κλείσιμο Ακολουθήστε το και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο ](https://www.protothema.gr/world/article/1240842/tesseris-nekroi-apo-purkagia-se-girokomeio-sti-voulgaria/)