Η Adobe είναι η εταιρεία με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους το 2021, σύμφωνα με μια νέα έρευνα από τον ιστότοπο ανασκόπησης εταιρειών Comparably σε 70.000 αμερικανικές εταιρείες.

Ετσι οι κορυφαίες εταιρείες, με 500 ή περισσότερα άτομα, που έχουν τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους φέτος είναι οι εξής:

ΚΟΣΜΟΣ 09.10.2021 21:47Τζο Μπάιντεν: Πώς παρασύρθηκε από αντιεμβολιαστές στο Tik Tok Τζο Μπάιντεν: Πώς παρασύρθηκε από αντιεμβολιαστές στο Tik Tok

Η ταξινόμηση βασίζεται στη βαθμολογία εργαζομένων σε θέματα που συμβάλλουν στη συνολική ευτυχία στην εργασία, σε διάστημα 12 μηνών (Σεπτέμβριο 2020 - Σεπτέμβριος 2021). Οι ερωτήσεις που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα αφορούν παραμέτρους όπως το εργασιακό περιβάλλον, ο μισθός, τα ωράρια, οι προοπτικές εξέλιξης, οι στόχοι του εργοδότη και η συναισθηματική ταύτιση με την κουλτούρα της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Adobe εκθρόνισε από την πρώτη θέση την εδώ και δύο χρόνια πρωταθλήτρια Zoom, με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους το 2019 και το 2020, σύμφωνα με το imerisia.gr.

Όλες οι ειδήσεις

Aκρίβεια: Τιμές «φωτιά» στα προϊόντα πρώτης ανάγκης - Πού θα φτάσει η τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης

Μπλακ άουτ στον Λίβανο: Σταμάτησαν να λειτουργούν οι βασικοί σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Εφεύρεση Πανεπιστημίου Πατρών: Κατασκευές με μπετόν από κόκαλα ζώων και τρίχες

Κακοκαιρία Αθηνά: Νέα επιδείνωση την Κυριακή - Πού θα σημειωθούν έντονες καταιγίδες

Αυστρία: Παραιτήθηκε ο καγκελάριος Κουρτς μετά το σκάνδαλο διαφθοράς