Οι Men in Black παραλίγο να σκοτώσουν έναν ερευνητή τραβώντας ζωτική ενέργεια από αυτόν!

MeninBlack.png

Ο Αμερικανός Albert C. Bender (1921-2016) ήταν ένας από τους πρώτους επαγγελματίες ερευνητές των UFO και ένας από τους τρεις πιο σημαντικούς ερευνητές στη δεκαετία του '50 - 60 του περασμένου αιώνα.

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και μετά τον πόλεμο άρχισε ενδιαφέρεται για το φαινόμενο UFO. Ο Bender ήταν ο πρώτος που προσπάθησε εξηγήσει τις περιπτώσεις επισκέψεων των λεγόμενων Men in Black σε θύματα απογόνων .

Δημιούργησε επίσης την πρώτη μεγάλη κοινωνία των ουφολόγων- το Διεθνές Γραφείο Flying Saucer Bureau (IFSB). Το 1962, ο Bender είχε μεγάλη δημοσιότητα δημοσιεύοντας το βιβλίο του Flying Saucers,και το περιοδικό Space Review μετα από αυτό συνέβη ένα γεγονός που επηρέασε ολόκληρη την ζωή του.

Αργά τη νύχτα κάποιος χτύπησε δυνατά την πόρτα στο σπίτι του. Ο Bender δεν είχε καν χρόνο να κατέβει από τη σοφίτα στην οποία κοιμόταν και δούλευε, καθώς οι τρεις περίεργοι άνδρες (Men in Black )είχαν εισέλθει με κάποιο ανεξήγητο τρόπο στο σπίτι και ανέβαιναν τις σκάλες προς αυτόν.

Αυτοί αποδείχθηκαν οι τυπικοί Men in Black, για τους οποίους προηγουμένως είχε ακούσει μόνο από φοβισμένους αυτόπτες μάρτυρες. Είχαν λαμπερά μάτια, χλωμό δέρμα και κλασικά μαύρα κοστούμια με μαύρα παπούτσια και ένα λευκό πουκάμισο.

Στο κεφάλι φορούσαν καπέλα Fedor, ξαφνικά ένιωθε άρρωστος και αδύναμος. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αίσθηση ήταν σαν ένας διαβητικός ασθενής που έχασε το πρωινό,και το μεσημεριανό γεύμα,επίσης υπήρχε μια ανεξήγητη ψύχρα, και άρχισε να τρέμει ελαφρώς από το κρύο.

Τέλος, ανίκανος να το αντέξει, ο Bender στο κρεβάτι έπεσε από την αδυναμία και αμέσως έλαβε ένα τηλεπαθητικό μήνυμα από τους άνδρες. Του ζήτησαν να εγκαταλείψει το θέμα των UFO, διαφορετικά θα συνέβαινε κάτι κακό σε αυτόν. Στη συνέχεια έφυγαν.

Ο Bender έλαβε σοβαρά υπόψη τις απειλές τους, αλλά η μελέτη των UFO είχε γίνει ήδη γι 'αυτόν το νόημα της ζωής, και δεν μπορούσε να εγκαταλείψει τα πάντα. Και συνέχισε το έργο του.

Σύντομα, οι Men in Black τον επισκέπτονταν ξανά και ξανά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο Bender αισθάνθηκε οδυνηρά αδύναμος και εξαντλημένος. Ήταν σαν να αντλούν την ενεργεία της ζωής από την πρώτη επίσκεψη. Ο Bender παρατήρησε επίσης ότι με κάθε επίσκεψη τους τα μάτια τους έλαμπαν όλο και πιο απειλητικά.

Αλλά και πάλι δεν τολμούσε να εγκαταλείψει το θέμα των UFO, και έπειτα ήρθαν σε αυτόν για τρίτη φορά και τώρα ο Bender αισθάνθηκε πολύ άρρωστος. Μετά τη δεύτερη επίσκεψη, έπαθε έλκος στο στομάχι, και οι ημικρανίες συνέβαιναν καθημερινά, και μετά την τρίτη επίσκεψη, ο Bender άρχισε να χάνει βάρος και είχε προβλήματα με την όραση ή την ψυχή του, άρχισε να σκέφτεται ότι οι Men in Black τον ακολουθούσαν ακόμα και στους δρόμους.

Σύμφωνα με τον Bender, έβλεπε τους Men in Black σε κάθε σκιασμένο σοκάκι, και εν τω μεταξύ τα προβλήματα στο στομάχι επιδεινώνονταν. Και τώρα δεν μπορούσε να το αντέξει. Έκλεισε το περιοδικό Space Review, έκλεισε το διεθνές γραφείο και αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη μελέτη των ΑΤΙΑ. Μετά από αυτό, η υγεία του επανήλθε.Το βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1962 ήταν το τελευταίο του, μέχρι το θάνατό του το 2016, ο Bender δεν ασχολήθηκε πλέον με το θέμα των UFO.

Σήμερα μετά απο τόσα χρονιά αντί να κυνηγούν αυτούς ερευνούν, τους χλευάζουν και τους ειρωνεύονται και έτσι έχουν κάνει και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, ο οποιος ασχολείται με μασονικές ηλιθιότητες μόνιμος ώστε να ελέγχεται καλύτερα άλλα θεωρεί αυτά τα θέματα ηλιθιότητες! μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους, άσχετα που πολλοι δεν ερευνούν εκ φύσεως λόγο της μη Ευρωπαϊκής ράτσας τους(κατα τα άλλα πολλοί απο αυτούς νομιζουν οτι ειναι απογόνου των αρχαίων), επίσης σταδιακά εξαφάνισαν θέματα ερευνάς και αναζήτησης απο παντού από τα "έγκυρα" ΜΜΕ τους και "έγκυρες" πήγες τους στο ίντερνετ, πριν 30 χρονιά ακόμα και οι εφημερίδες έγραφαν για αυτά τα θέματα.

©
AETOS NEWS