Κόσμος ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι πράκτορες του Ερντογάν στην Αρμενία έκαναν δουλειά…


Φωτό από το δημοσίευμα

Νοέμβριος 4, 2020. 20:17

«Στο Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) πολεμάμε ενάντια στην Τουρκία. Το Αζερμπαϊτζάν είναι απλώς ένα εξώφυλλο, ο Ιλχάμ είναι η μαριονέτα του Ερντογάν», γράφει αρμενικό δημοσίευμα.

Συνεχίζει το αρμενικό «7or»:

«Οπλισμένος με μια μεικτή ιδεολογία του Παντουρκισμού, του Παν-Ισλαμισμού και του Νεο-Οθωμανισμού, ο Ερντογάν όπλισε τα χέρια του Αζερμπαϊτζάν, προώθησε τις δικές του ειδικές δυνάμεις,  μετέφερε τους τρομοκράτες που εκτρέφει στη Συρία και ό, τι είχε στην κατοχή του.

»Θα πρέπει να σημειωθεί ότι της τουρκικής στρατιωτικής επίθεσης προηγήθηκε μια τεράστια προπαρασκευαστική εργασία μέσω της 5ης  τουρκικής φάλαγγας και του Τζορτζ Σόρος -  του φιλοτουρκικού κύκλου που λειτουργούσε στην Αρμενία. 

Οι ακόλουθες ανατρεπτικές εργασίες πληροφοριών και προπαγάνδας τέθηκαν σε αυτόν:

 »Σπέρνοντας τη σύγκρουση Αρμενίας-Καραμπάχ,

»Απαξίωση της στρατιωτικής-πολιτικής ηγεσίας η οποία εξασφάλισε τις νίκες μας στον απελευθερωτικό πόλεμο του Αρτσάχ,

»Δυσφήμιση του στρατού,

»Ψεύτικη ειρηνευτική προπαγάνδα,

»Καταστροφή των αρμενικών-ρωσικών σχέσεων

»Προπαγάνδα της απόσυρσης της ρωσικής στρατιωτικής βάσης στην Αρμενία με το πρόσχημα της κυριαρχίας και του στρατιωτικού πατριωτισμού,

»Διάσπαση της κοινωνίας, προπαγάνδα του μίσους μεταξύ του λαού.

Για παράδειγμα, ο  Αρμάν Μπαμπατζανιάν, ο οποίος εγκατέλειψε το στρατό παράνομα , έφερε αντι-ρωσική προπαγάνδα στο στόμα του. Είναι ο νούμερο ένα προπαγανδιστής που εργάζεται ενάντια στην ασφάλεια της Αρμενίας.

Επίσης, ο Σακούντς που δήλωσε σε σεμινάριο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες το 2013 ότι η Αρμενία παραβίαζε τις «διατάξεις της Συνθήκης για τις Συμβατικές Ένοπλες Δυνάμεις στην Ευρώπη (CFE)».


Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν αυτό είναι προδοσία για τη χώρα του, ο «ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» απάντησε. «Είμαι ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα, είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω για παραβιάσεις τόσο εντός όσο και εκτός της Αρμενίας, ως αποτέλεσμα των οποίων σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι. Κατανοώ ότι ο κύριος ένοχος είναι το Αζερμπαϊτζάν, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι ποινικές πράξεις της Αρμενίας είναι ο φόνος. Δεν υπάρχει προδοσία εδώ».

 

Κι άλλοι οπαδοί του Τζορτζ Σόρος – εκπρόσωποι των Τούρκων συνεργάστηκαν επίσης με αντι-Αρμενικό πνεύμα και κώδικα.

Η Τουρκία επιτέθηκε όταν αυτή η μάζα (των δήθεν ειρηνιστών) είχε ολοκληρώσει την ανατρεπτική της επιχείρηση πίσω από την πλάτη μας. 

Αυτά τα σκυλιά γαύγισαν ανεξέλεγκτα τόσο δυνατά από το εσωτερικό όσο γαύγιζαν στο εξωτερικό.

Αυτά έπληξαν εξίσου την ασφάλεια της χώρας μας. Ο Αρμενικός στρατός έμεινε μόνος και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Τούρκοι προχώρησαν στα νότια του Artsakh, αλλά όλα αλλάζουν και θα αλλάξουν με βαρύ τίμημα. Τα προπαγανδιστικά σκυλιά και τα άλλα σκυλιά θα νικηθούν».

--

The Hellenic Information Team

               

 

echedoros-a.gr