Κόσμος ΑΡΘΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Ρώσοι πολίτες έδωσαν την λύση κατά του Απαρντχαιντ του κορωνοπάσου

...σε θέατρα-εστιατόρια-μπαρ-καφετέριες-γυμναστήρια κτλ.

Οι Ρώσοι έχουν δείξει πώς να λύσουν ένα πρόβλημα στην Ναζιστική Ευρώπη του Ιατρικού Απάρντχαιντ των ψυχανώμαλων εξουσιών. Των υπηρετών του αιώνιου εχθρού του ανθρώπου. 

Τι έκαναν λοιπόν οι Ρώσοι πολίτες;;;

Αντί να διχάζονται μεταξύ τους, η απέχθεια για το τι έκαναν οι αρχές με την εισαγωγή του διαβατηρίου κορώνας στη Μόσχα ήταν τόσο μεγάλη που οι εμβολιασμένοι και οι μη εμβολιασμένοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και απέφυγαν μαζικά τα πάντα, απολύτως ότι είχε ένα διαβατήριο κορώνας. Αυτό σήμαινε άδεια εστιατόρια και μπαρ. Μετά από μερικές εβδομάδες, το κορωνοπάσο διαγράφηκε παντού!!!

Ένα τέτοιο σενάριο δεν θα συμβεί εύκολα σε άλλες χώρες, επειδή ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου εξακολουθεί να ψηφίζει κόμματα όπως η νουδούλα και οι ψοριάρηδες κομμουνιστές του Ξε-Ψύριζα. Οι ανόητοι και οι βολεμένοι ψοφίζουν ακόμη πρωθυπουργούς σαν τον γουρλομάτη ή τον άλλο τον άρρωστο ψυχάκια, τον ψυχοπαθή (κάνει θεραπεία ψυχοφαρμάκων) η "Ελπίδα Έρχεται σε δυο αιώνες". Διαχωρισμός και μίσος μεταξύ των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων. Μια επανάληψη αυτού που είδαμε να συμβαίνει και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με τους Εβραίους πολίτες που τους μάζευαν οι Ναζί για να τους ρίξουν στους φούρνους.

Στη χώρα μας συμβαίνει ήδη η διχοτόμιση στις εταιρείες μεταξύ των εργαζόμενων καθώς μας ενημέρωσαν φίλοι στην Αθήνα, όπως η Γιώτα και άλλοι. Ο διαχωρισμός και ο διχασμός των μη εμβολιασμένων με τους μπολιασμένους θα θεριεύει όλο και περισσότερο. Θα ρίχνουν λάδι στην φωτιά εφόσον ελέγχουν την πληροφόρηση και την είδηση 24Χ7. Θα γίνονται όλο και πιο επιθετικοί εναντίον των ανεμβολίαστων όπου θα καταλήξουν σε έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής μέσω της απομόνωσης αλλά και της δημιουργικότητας. Να το ονομάσουμε υπόγεια αντίσταση;

Θα μπορούσατε όμως να ακολουθήσετε το παράδειγμα των Ρώσων πολιτών στην Μόσχα που τους μπουκόταρε μέχρι το τέλος, μεχρι να χέσουν το βρακί τους και να κάνουν πίσω!!!!


Τόσο χέστες είναι οι ψυχανώμαλοι των πολιτικών εξουσιών και για αυτό πρέπει να τους αμφισβητήσετε τώρα πολεμώντας τους με τα δικά τους όπλα. Την απομόνωση και μπουκοτάρισμα των μαγαζιών με το πάσο ή QR κώδικα.

Είναι τόσο τρομοκρατημένοι οι χέστες των εξουσιών που σας φοβούνται μόνο αν σας δουν μπροστά τους αποφασισμένους να δράσετε ΤΩΡΑ.


ΠΗΓΗ