Πολιτική Ελλάδα ΑΡΘΡΑ

ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της ανυπαρξίας της, επειδή εμείς οι Έλληνες που ζούμε στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, επιτρέψαμε σε πολιτικές φάρες να «κληρονομήσουν» στους γόνους τους (με αμφίβολη φιλοπατρία και ανύπαρκτες ικανότητες) διαδοχή στην Πολιτική.... Κι ενώ εμείς με τους φόρους μας τους πληρώνουμε, αυτοί αυξάνουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και δοξάζονται από τα οφέλη της Εξουσίας.  Μάλιστα όσοι Σταυρώνουν την Ελλάδα με αντισυνταγματικές  Νομοθετικές πράξεις, δεν είναι αληθινοί Έλληνες. Απλά έτυχε να γεννηθούν στα Ιερά Ελληνικά Χώματα και δεν τα τίμησαν. Ως εκ τούτου να κατέχουν Ελληνικό Διαβατήριο, που δεν είναι και αρκετό για τεκμήριο Ελληνικότητας. Γιατί δεν φτάνει να λέγεσαι Έλληνας στους Νόμους και στους Τύπους… για να έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις, πως είσαι και Αληθινός Έλληνας!  Για να δικαιούσαι αυτό τον τιμημένο τίτλο, πρέπει να έχεις αποδείξει εμπράκτως, πως σέβεσαι και τηρείς τα Ελληνικά Ιδεώδη. 

Ευτυχώς Έλληνες στην σκέψη κι όχι απλά στο διαβατήριο, έχουν υπάρξει διαχρονικά και υπάρχουν ακόμα εκατομμύρια στον πλανήτη. Μάλιστα έχουν διαπρέψει ο καθένας στην Επιστήμη του, προσδίδοντας έτσι στην πατρίδα τους αρκετή από την σκόπιμα δυσφημισμένη Ιστορική Αίγλη της.

Οι επιβαλλόμενες στερήσεις στον Ελληνικό λαό από τα νεοταξικά πολιτικά αποβράσματα είναι προσωρινές σε ιστορικό χρόνο. Όταν σύντομα θα αποκατασταθεί το Ελληνικό Αξιακό πλαίσιο στον τόπο μας, εκείνο με επίκεντρο τον Άνθρωπο, θα γελάμε όλοι μας με αυτά τα «ψευτοπαλίκαρα», που παραλίγο να γίνουν οι Ιστορικοί νεκροθράφτες του Ελληνικού Έθνους.

Αυτοί οι κομματικοί απόγονοι δοσίλογων και σημερινοί Εφιάλτες θα μείνουν στην Ιστορία ως φρικτό παράδειγμα προς αποφυγή μελλοντικά. Γιατί το στείρο πέρασμά τους από τα Ελληνικά χώματα μόνο Εθνική συμφορά θα θυμίζει. Ενώ η παρουσία και η δήθεν προσφορά τους στην διακυβέρνηση του Κράτους… εννοείται πως ήταν ανύπαρκτη έως Μηδενική ή και Εθνομηδενιστική. Το όνομά τους θα γίνει πρότυπο προδοσίας και αλαζονείας, αφού θα ταιριάζει απόλυτα με του Εφιάλτη.  

ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ… ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!


Της Μαίρης Καρά


ΠΗΓΗ