Κόσμος ΕΙΔΗΣΕΙΣ VIDEO ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩN ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εναλλακτικά ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Ομιλία του Ρόμπερτ Φ. Κέννεντυ Τζ. στο Βερολίνο σήμερα 29 08 2020


Robert F. Kennedy BERLIN DEMO #LIVE 🔴 Video 6 - The government is spreading a virus...WE SPREAD LOVE ❤️ Das T-Shirt "NICHT MEINE KANZLERIN" gibt es für Männer & Frauen hier:

Ο Ρόμπερτ Φ. Κέννεντυ Τζ. στο Βερολίνο σήμερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο




Σχόλιο από Secret Real Truth: Ενημερώνουμε τους φίλους και αναγνώστες πως όταν το έχουμε με μετάφραση θα το ανεβάσουμε ξανα.. όπως επίσης και αν "ρίξουν" το βίντεο θα το ανεβάσουμε ξανά και ξανά σε δίφορες πλατφόρμες έτσι ώστε να μην χαθούν αυτά τα λόγιο όπως το ήθελαν πολλοί που δεν θέλουν αλήθειες.

Δείτε επίσης:

Πάνω από 1 εκατομμύριο διαδηλωτές χωρίς μάσκες, κατά των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, και έρχονται συνεχώς από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις _ (2 βίντεο)

«Ενωμένοι για την ελευθερία μας» | Διαδηλώσεις Λονδίνο & Βερολίνο | UNITE FOR FREEDOM 29/08/2020

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.. (φωτο - βίντεο)

O Robert F. Kennedy : μαχόμαστε κατά της βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος με σπόνσορα την Pharma κατά της δημοκρατίας. Το Βερολίνο σείεται από μέγα πλήθος κατά της Παγκόσμιας Δικτατορίας…..

Στους δρόμους και στον Καναδά ο κόσμος ενάντια στις μάσκες. 100 χιλιάδες πολίτες σε διαδήλωση κατά της προπαγάνδας φόβου - ΒΙΝΤΕΟ