Με το κινητό της τηλέφωνο να παραμένει απενεργοποιημένο και την αγωνία της οικογένειάς της να μεγαλώνει, συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου, που αγνοείται από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Άπαντες αναζητούν τη νεαρή κοπέλα. Γονείς, φίλοι, γνωστοί, καθηγητές, ακόμα και απλοί πολίτες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και προσφέρουν τη βοήθειά τους με όποιον τρόπο μπορούν. Μάλιστα, σε αρκετά σημεία της πόλης έχουν τοποθετηθεί αφίσες με τη φωτογραφία της ανήλικης έτσι ώστε το πρόσωπο της να γίνει οικείο και σε περίπτωση που κάποιος τη δει, να την αγανωρίσει και να ενημερώσει σχετικά.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο πατέρας της όλες αυτές τις μέρες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Ηρακλείου, η 17χρονη Μάγια πιθανότατα έχει φύγει με έναν άνδρα κατά πολύ μεγαλύτερό της με τον οποίον μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχαν και διαδικτυακή επικοινωνία όμως, όπως δήλωσε, δεν γνωρίζει το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έχουν ανταλλάξει.

Το μόνο που φαίνεται να επιβεβαιώνεται είναι το γεγονός ότι η 17χρονη Μάγια δεν έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης κι αυτό γιατί έχουν ελεγχθεί τόσο τα λιμάνια όσο και τα αεροδρόμια.

Οι δικοί της άνθρωποι ανησυχούν και την καλούν να επιστρέψει στο σπίτι.

Η αγνοούμενη έχει ύψος 1,65 και φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο κολάν και καφέ μπότες.
Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να καλέσει την Αστυνομία ή να τηλεφωνήσει στο 6940 990 404.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Το τελευταίο αντίο στην Όλγα και την κορούλα της…

Κρήτη - καιρός: “Καθ’ οδόν” η πρώτη ψυχρή εισβολή

“Πρωταθλητές” στις άσκοπες μετακινήσεις οι Ηρακλειώτες