Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Πάρνηθα
Οριοθετήθηκε, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην Πάρνηθα, στην περιοχή Μπάφι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 23.09.2025 00:04Συναγερμός για φωτιά στην Πάρνηθα, κοντά στο Μπάφι - Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Η φωτιά ξεκίνησε και έκαιγε σε θαμνώδη αναδασωτέα περιοχή. Λόγω των μη ισχυρών ανέμων και των υψηλών ποσοστών υγρασίας δεν επεκτάθηκε ανατολικότερα όπου είναι το κομμάτι που είχε γλιτώσει από τις πυρκαγιές των προηγουμένων ετών.
Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 23:45 σε πλαγιά με χαμηλή βλάστηση και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 80 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 25 οχήματα. Λόγω της φωτιάς υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφ. Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ με κατεύθυνση προς καζίνο.
Διαβάστε ακόμη«Ρήγμα» στον ΟΗΕ για το Παλαιστινιακό: Η αναγνώριση από τη Γαλλία και οι διπλωματικές αναταράξεις που δημιουργούνται

Ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Άγκυρα προσδοκά η Αθήνα: Οι τρεις παράγοντες που θέτουν τις βάσεις της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν

«Μου έκανε παρατήρηση για τις κάλτσες και τη σκότωσα»: Τι αποκάλυψε ο 50χρονος στην κατάθεση του για την αδελφοκτονία

Σάλος με τη δημοπρασία της Ολυμπιακής δάδας του Πύρρου Δήμα - Η οργισμένη αντίδραση της ΕΟΕ