Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Έντουαρντ Στεργίου του GNTM 3, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου. Φωτογραφία του νεαρού μοντέλου του GNTM χρησιμοποιείται χωρίς την έγκρισή του για να διαφημιστεί ιστότοπος γνωριμιών. Ο μάνατζερ του μοντέλου, Νίκος Λάσκαρης μιλά αποκλειστικά για το θέμα που δημιουργήθηκε, αλλά και για την πορεία του Έντουαρντ μέσα στο σπίτι του GNTM.

«Πρόκειται για μια παράνομη χρήση μιας φωτογραφίας του από τα social media. Την πήραν, σαν να την έχουν υποκλέψει και την έχουν χρησιμοποιήσει. Είναι κάτι που συμβαίνει σε αναγνωρίσιμους ανθρώπους και μη. Έγινε εν αγνοία του. Έχουμε επικοινωνήσει και έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης εφαρμογής. Από εκεί και πέρα έχει πάρει μεγάλη διάσταση, λόγω της αναγνωρισιμότητας του Έντουαρντ. Έχουν κατέβει οι φωτογραφίες και θα πάρει λίγο χρόνο για να κατέβουν όλες οι αναρτήσεις», ανέφερε ο μάνατζέρ του.

Και συνέχισε: «Επικοινώνησα μαζί του την επόμενη μέρα του τελικού. Στην αρχή ταράχτηκε, αλλά μετά το αντιμετώπισε ψύχραιμα γιατί είναι επαγγελματίας μοντέλο και συμβαίνουν αυτά».

Για τις δουλειές που έχει κάνει ο Έντουαρντ ως μοντέλο, ο Νίκος Λάσκαρης ανέφερε: «Έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό. Έχει περπατήσει στο Μιλάνο το 2018 για Dolce & Gabbana. Το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία, λόγω του Covid, επειδή ήταν στην Ελλάδα. Δεν πήγε για να κριθεί». Για τις φιλίες που δημιουργήθηκαν στο GNTM και τις φήμες για τη Ρασέλ είπε: «Δημιούργησε φιλίες μέσα στο παιχνίδι. Μόλις αυτό τελειώσει θα δούμε αν οι φιλίες θα κρατήσουν».

Ποιος είναι ο Έντουαρτ Στεργίου

O Έντουαρντ είναι 24 ετών, γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών. Είναι επαγγελματίας μοντέλο και έχει εργαστεί σε Πεκίνο, Σανγκάη, Χονγκ-Κονγκ και Μιλάνο. «Μια ερωτική απογοήτευση στάθηκε ως η αφορμή για να ασχοληθώ με το modelling», εκμυστηρεύεται γελώντας. Πριν μπει στο χώρο της μόδας ήταν εσωστρεφής και αντικοινωνικός, όμως η δουλειά τον βοήθησε να βρει τον πραγματικό του εαυτό.

Στο μυαλό του βρίσκεται πάντα η γιαγιά του η Ταμάρα, την οποία θέλει να κάνει περήφανη. Η αναγνωρισιμότητα, που μπορεί να του προσφέρει το GNTM, υπήρξε το κίνητρο για τη συμμετοχή του. Στόχος του είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, καθώς το μόνο εμπόδιο για να στεφθεί βασιλιάς θα είναι ο εαυτός του. To motto είναι «when life gives you lemons, make a lemonade and enjoy».