Μια ιστορία από το παρελθόν θυμήθηκε ο πρώην frontman των Black Sabbath, Όζι Όσμπορν, ανακαλώντας την εμπειρία που τον οδήγησε να πει τέλος στα ναρκωτικά.

Ο θρυλικός ρόκερ Όζι Όσμπορν αποκάλυψε ότι κάποτε υποσχέθηκε στον εαυτό του να μην ξαναπιεί χημικά, καθώς μετά από χρήση χημικών ναρκωτικών ουσιών βρέθηκε να συνομιλεί για μία ώρα με ένα άλογο στη μέση ενός χωραφιού.

Ο πρώην frontman των Black Sabbath, είπε ότι έμεινε έκπληκτος όταν το άλογο άρχισε να του μιλάει και να τον βρίζει. «Εκείνη την εποχή στην Αμερική, οι άνθρωποι αγαπούσαν πολύ να βάζουν στα ποτά του χημικά», είπε ο τραγουδιστής στην Daily Star.

Ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση χαμηλότερης τιμής! Εως και 40% φθηνότερα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

«Συνήθιζα να καταπίνω χούφτες, καρτέλες κάθε φορά. Το τέλος ήρθε όταν επιστρέψαμε στην Αγγλία. Πήρα 10 ταμπλέτες και μετά πήγα μια βόλτα σε ένα χωράφι. Κατέληξα να στέκομαι εκεί μιλώντας σε αυτό το άλογο για περίπου μία ώρα», θυμάται ο Όσμπορν.

«Στο τέλος, το άλογο γύρισε και μου είπε να φύγω. Αυτό ήταν για μένα το τέλος», πρόσθεσε ο ροκ σταρ, εννοώντας ότι έτσι σταμάτησε τις χημικές ναρκωτικές ουσίες, όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ