Η Κομματική Οργάνωση Κρήτης του ΚΚΕ οργανώνει για τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Νοέμβρη ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας του νησιού.

Στόχος της εξόρμησης είναι να μεταφερθεί πλατιά το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης και κοινής δράσης με το ΚΚΕ στους υγειονομικούς, στους εργαζόμενους και στις λαϊκές οικογένειες, ως απάντηση - εκτός των άλλων - στους νέους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς στον τομέα της Υγείας.

Το μέτωπο της Υγείας είναι βασικό ζήτημα της πάλης του λαού στο οποίο το ΚΚΕ είναι στην πρώτη γραμμή. Ζήτημα που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία την ώρα που αναζωπυρώνεται η πανδημία, με το 4ο κύμα της να αναμένεται πιο σφοδρό και με την κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο να αποποιείται τις εγκληματικές τις ευθύνες, αλλά να ετοιμάζει και νέο χτύπημα στις παροχές Υγείας.

Οι δυνάμεις του Κόμματος θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν στη διεκδίκηση όλων των μέτρων που πρέπει να παρθούν άμεσα για να μην χαθούν άλλες ζωές από την πανδημία, διαδίδοντας ταυτόχρονα παντού το σύνθημα «Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα» και καλώντας σε κοινή πάλη όλο τον λαό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω περιοδείες:

Την Δευτέρα 8/11/2021 θα πραγματοποιηθούν:

Την Τρίτη 9/11/2021 θα πραγματοποιηθούν:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη