Περισσότερα από 100.000 ευρώ θα αποκόμιζαν οι δύο Αλβανοί, 44 και 45 ετών αντίστοιχα, από την πώληση των κατασχεθέντων ναρκωτικών, σύμφωνα με τις Αρχές.

Είναι απορίας άξιον πώς η μητέρα του 44χρονου, η οποία χαρακτηρίζεται από την ΕΛΑΣ ως «φύλακας» των ναρκωτικών δεν ζαλιζόταν από την δυνατή μυρωδιά της κάνναβης που είχε κατακλύσει το δωμάτιο της δεδομένου ότι σύμφωνα με την Αστυνομία κοιμόταν πάνω από τα κιλά με το χασίς. Αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο διαμέρισμα αναφέρουν ότι με το που μπήκαν ήρθαν αντιμέτωποι με την έντονη οσμή. Και σαν να μην έφθαναν τα κιλά που ήταν κρυμμένα κάτω από το κρεβάτι, οι αστυνομικοί βρήκαν σακουλάκια με χασίς ανάμεσα και στα μπουφάν.

Η μητέρα πάντως ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδέα καθώς απουσίαζε καιρό στην Αλβανία. Επιστρέφοντας στο σπίτι της-μία μικρή δίχωρη γκαρσονιέρα- στην Κρήτη ξάπλωσε στον καναπέ για να ξεκουραστεί. Την επισκέφθηκε ο 44χρονος γιος της ενώ είχε αποκοιμηθεί για να τις πάει ψώνια, γάλα και νερό. «Δεν γνώριζα τι είχε αφήσει κάτω από το κρεβάτι μου» ισχυρίστηκε.

Ο 44χρονος Αλβανός, πατέρας τεσσάρων παιδιών, διαμένει στην περιοχή των Γουβών και όπως έχει γράψει το Cretalive διατηρεί ιχθυοπωλείο στο Ηράκλειο, το οποίο κατά τις Αρχές αποτελούσε «βιτρίνα» για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Δεν πολύ νοιαζόταν για τη λειτουργία του σημειώνουν οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν ημέρες τις κινήσεις του. Για την Δίωξη Ναρκωτικών και το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος η μητέρα είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση. Αναφέρεται ότι αν και ο γιος της είχε …πλουτίσει από τα ναρκωτικά, επέλεγε πάντα ως καβάντζα το σπίτι της μητέρας του διότι σε αυτήν και μόνο είχε εμπιστοσύνη. Και εκείνη ήταν φύλακας σωστός….