Κόσμος ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραίτηση του Καθηγητή Thomas Aigner από την Εθνική Ακαδημία Επιστημόνων της Γερμανίας λόγω της τρομολαγνείας πολιτικών και ΜΜΕ για τον κορωνοϊό!

Σχόλιο από Secret Real Truth: Σωστή ενημέρωση του κόσμου και όχι κατατρομοκράτηση. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ από τα συστημικά ΜΜΕ δεν θα περάσει...

Ο επιστήμονας φεύγει από τη Λεοπολντίνα – λόγω της «τροφοδοσίας ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ»

Στην πραγματικότητα υπάρχουν ακόμα θαρραλέοι επιστήμονες μη οσφυοκάμπτες σε αυτήν την πανδημία που αντιτίθενται στην παθολογική νεύρωση της πολιτικής και του συστήματος υγείας:

Ο Καθηγητής Thomas Aigner από το Πανεπιστήμιο του Tübingen, προηγουμένως μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Leopoldina (το σημαντικότερο συμβουλευτικό ίδρυμα της ομοσπονδιακής καγκελάριου στην κρίση της Κορώνας), παραιτήθηκε από τη Leopoldina επειδή δεν ήθελε να υποστηρίξει την μοιραία, αμφίβολη κακή κρίση τους, η οποία οδήγησε στον «σκληρόεγκλεισμό» από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Ο Aigner θεωρεί σκανδαλώδες ότι βάσει μιας περισσότερο από υποκειμενικής, κατά τη γνώμη του μη επιστημονικής και μόνο επιφανειακής αξιολόγησης, αποφασίστηκε η σύσφιξη του κλειδώματος τις 8 Δεκεμβρίου 2020.

Κατά την άποψή του, «… αυτό το έγγραφο δεν αξίζει μια ειλικρινή, κριτικής στάθμισης της επιστήμη η οποια δεν προσανατολίζεται στην εξυπηρέτηση και την ευημερία των ανθρώπων».

Το γεγονός ότι ολόκληρη η βάση δεδομένων και αιτιολόγησης της πανδημίας και οι πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται για την αντιμετώπισή της εξαρτάται πάντοτε από μια μέθοδο δοκιμής PCR που έχει πλέον καταστραφεί και δεν πρέπει να θεωρείται επαρκώς σημαντική σύμφωνα με επιστημονικά κριτήρια, φέρνει τον Aigner να συμφωνει: με την ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ μιας διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων 22 ατόμων που είχε υποβάλει καταστροφική γνώμη σχετικά με τη δοκιμή PCR στην ειδική δημοσίευση Eurosurveillance στις 27 Νοεμβρίου 2020 (η λεγόμενη κριτική Corman-Drosten, η οποία έλαβε ευρεία απάντηση στα μέσα ενημέρωσης, η οποία ωστόσο δεν είχε συνέπειες). […]

https://myaltnews.com/2020/12/26/wissenschaftler-verlaesst-leopoldina-wegen-befeuerung-der-panikmache-von-politik-und-medien/?fbclid=IwAR3yqRVOxyv4YPo62bQzXacYU_i5A3Bg9ypOZZz_5zDWRmSa3e73lQscZu0


ΠΗΓΗ