Κόσμος ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩN

Παράνοια κι αντίδραση (βίντεο)

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε καταλάβει ότι η παράνοια έχει γίνει τρόπος ζωής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που η «πανδημία» και τα εμβόλια έχουν τον πρώτο λόγο.

Στη Νέα Υόρκη, εστιατόριο – cocktail bar δείχνει το ρατσιστικό πρόσωπο του βαξισμού!


Πρόκειται για το «Mother’s Ruin» που βρίσκεται στον αριθμό 18 της οδού Spring στη Νέα Υόρκη, το οποίο καλοδέχεται όσους έχουν εμβολιαστεί, αλλά από όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, απαιτεί είτε να παραγγείλουν απ’ έξω από το κατάστημα, είτε να πάρουν πακέτο και να φύγουν. Εννοείται ότι δέχτηκε βροχή από αρνητικά σχόλια μόλις δημοσιεύτηκε η φωτογραφία.

Στο μεταξύ, ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα σε τουρνουά γκολφ:

https://kanenazori.files.wordpress.com/2021/06/vid_20210607_220301_292.mp4

Ο γνωστός golfer John Rahm, αναγκάστηκε ν’ αποσυρθεί από το τουρνουά ενώ προηγείτο με 6 πόντους διαφορά, καθώς το γνωστό και μη εξαιρετέο «αμαρτωλό» τεστ τον βρήκε θετικό στον κορωναϊό, παρά το γεγονός ότι δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα…

Αυτή η άθλια θεωρία των… «ασυμπτωματικών», παρά το ότι έχει αποδειχθεί από ανακριβής ως εντελώς πανηλίθια, εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον κόσμο και όπως φαίνεται, και τον αθλητισμό.

Στο βίντεο ακούγεται ο αθλητής να λέει: «No man… Not again…» (Όχι ρε φίλε… Όχι πάλι… », που σημαίνει ότι έχει αρχίσει να γίνεται τακτική να τον σταματάνε τον άνθρωπο στα τουρνουά.

Ψιθυρίζεται ότι η υπόθεση ήταν στημένη προκειμένου να μην κερδίσει ο John Rham το τουρνουά. Το λες κι ενδεχόμενο…

Πάμε τώρα στον αντίποδα, όπου έχουμε τις αντιδράσεις κατά του γνωστού και πολλά βαρύ Fauci.

https://kanenazori.files.wordpress.com/2021/06/img_20210607_220451_336.mp4

Επιστρέφουμε στη Νέα Υόρκη, όπου μία ομάδα αντιβαξιστών συγκεντρώθηκε προκειμένου ν’ αποδοκιμάσει τον Fauci, ο οποίος εμφανίστηκε στο NYC Harlem Vaccination Site, παρέα με τη σύζυγο του Sleepy Joe, Jill Biden.

Κύριο σύνθημα της μικρής ομάδας των διαδηλωτών: «απολύστε τον Fauci». Κάτι που όσο υπάρχει Biden, δεν πρόκειται να γίνει, εκτός αν….

Τέλος, θα περάσουμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και θα πάμε στην Ιρλανδία.

https://kanenazori.files.wordpress.com/2021/06/img_20210607_220511_926.mp4

Εκεί, χιλιάδες διαδηλωτές, βρέθηκαν ξανά στους δρόμους, ζητώντας να σταματήσει αυτή η παράνοια των μέτρων και των εμβολιασμών.

Όπως φαίνεται, ο πλανήτης βρίσκεται σε αναβρασμό. Η όλη παράνοια, έχει δημιουργήσει ποικίλα συναισθήματα, και δυστυχώς όλα στην ακραία τους μορφή, αφού απειλούνται παντού συμπλοκές. Όσοι ασχολούνται με τα ενεργειακά, θα έχουν πλέον εντοπίσει τη μεγάλη αύξηση της αρνητικής ενέργειας στον πλανήτη.

Κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.


kanenazori.com