Πάρος: 17χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Νάουσα της Πάρου με θύμα έναν 17χρονο, σήμερα Τρίτη (17/2).
Ο 17χρονος ήταν συνοδηγός σε επιβατηγό όχημα, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προκλήθηκε σύγκρουση, τραυματίζοντας βαριά ακόμη έναν 31χρονο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 17.02.2026 13:10 Ποινική δίωξη για την τραγουδίστρια που πήρε σβάρνα πέντε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι - Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ο ανήλικος υπέκυψε στα τραύματά του.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Οργή των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη μετά το αίτημα για εκταφές εξπρές - «Εμπαιγμός και σύληση του παιδιού μου»

«Δακρύζαμε από την οσμή όταν περνούσαμε απ’ έξω» λένε εργαζόμενοι στη «Βιολάντα» - Νέα προθεσμία για τον ιδιοκτήτη

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Νορβηγός σκιέρ κατέρρευσε χάνοντας το χρυσό - Έφυγε στο δάσος για να ξεσπάσει

Νεκρός ο θρυλικός σέρφερ Κερτ Βαν Ντάικ - «Υποψιάζομαι ότι η δολοφονία κρύβει περισσότερα από όσα αναφέρθηκαν»