Γνωστά είναι στην Ασφάλεια τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών τεσσάρων διαρρήξεων που έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε καταστήματα στο χωριό Κοσκινού της Ρόδου και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι… πατέρας και γιός!

Αρχικά, οι δράστες επιχείρησαν να παραβιάσουν το ΑΤΜ που βρίσκεται στο παρκινγκ σούπερ μάρκετ της περιοχής, αλλά δεν τα κατάφεραν και συνέχισαν τις προσπάθειές τους παραβιάζοντας τα καταστήματα, από τα οποία άρπαξαν μικρά χρηματικά ποσά. Οι διαρρήκτες ταυτοποιήθηκαν από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ, αλλά δεν εντοπίστηκαν και οι αναζητήσεις συνεχίζονται.

Σοκ έπαθαν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην περιοχή της Χαραυγής στο Καινούργιο Αγρινίου που απουσίαζαν το τελευταίο διάστημα, όταν βρήκαν παραβιασμένη την είσοδο και διαπίστωσαν ότι είχε γίνει κανονική… μετακόμιση! Οι δράστες είχαν «σηκώσει» όλα τα ηλεκτρικά είδη, τα έπιπλα, τις τηλεοράσεις και ό,τι άλλο μπορούσε να μεταφερθεί, ενώ είχαν διαρρήξει και την αποθήκη και είχαν αρπάξει όλα τα αγροτικά εργαλεία και τον διαλογέα ελιών. Η κλοπή διερευνάται από την Ασφάλεια Αγρινίου.