Πάτρα: ΕΔΕ για την καθηγήτρια που χτύπησε 9χρονο μαθητή με αυτισμό

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την καθηγήτρια στην Πάτρα που χτύπησε 9χρονο μαθητή με αυτισμό αποφάσισε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται, ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε σοβαρή καταγγελία από μητέρα 9χρονου παιδιού σε βάρος εκπαιδευτικών Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 12.02.2026 23:00 Παλαιό Φάληρο: Μαθητές Δημοτικού κινδύνευσαν από πτώση σοβάδων στις τουαλέτες

H μητέρα του ανήλικου αγοριού κατήγγειλε ότι γυναίκα εκπαιδευτικός εντός του σχολικού περιβάλλοντος, τράβηξε από το χέρι το παιδί της και του έριξε τρία χαστούκια στο πρόσωπο προκαλώντας του σωματική βλάβη.

Η αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία και σε βάρος μιας ακόμη εκπαιδευτικού η οποία ήταν μάρτυρας του περιστατικού, ωστόσο όμως δεν απέτρεψε την πράξη.

Η Ασφάλεια Πατρών ενεργεί τη σχετική προανάκριση της υπόθεσης και σε βάρος των δύο γυναικών σχημάτισε δικογραφία για σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου προσώπου.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Κωνσταντοπούλου για μήνυση σε Γεωργιάδη: Να ζητήσει παραιτήσεις ή να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης

0ede4098-4490-4837-bff8-4acee23340d7.jpg

Politico: Οι πολίτες της Δύσης φοβούνται όλο και περισσότερο έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

31e488fb-7ebf-4b8c-9d13-7998bf3d7ec4.jpg

Κώστας Μακέδος για τα προβλήματα παχυσαρκίας: «Τώρα κατέληξα ακίνητος»

540ef744-caee-4c3e-acb4-1d172d2d8b48.jpg

Σήμερα ο δεύτερος Ημιτελικός του Εθνικού Τελικού - Όλα όσα θα δούμε και τα φαβορί

61a4aac9-e28b-48ed-9232-1f1216665a52.jpg