Εργαζόμενος στο νοσοκομείο Πάτρας είναι ο άνδρας με κορονοϊό που αφού νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ έκανε μήνυση στους γιατρούς επειδή τον διασωλήνωσαν.
Σύμφωνα με το tempo24news, η διοίκηση του ΠΓΝΠ εκφράζει τη λύπη και την αγανάκτησή της για τη στάση του ασθενούς, ο οποίος σώθηκε από τον κορονοϊό μετά από μεγάλη μάχη που έδωσαν οι γιατροί αλλά έστειλε εξώδικο στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της η διοίκηση, ο ασθενής είναι και εργαζόμενος στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, Δημήτρης Μπάκος αναφέρονται τα εξής: «Αναφερόμενος σε συγκεκριμένο περιστατικό θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο εν λόγω ασθενής που επικαλείσθε νοσηλεύθηκε με Covid-19 σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση και απαιτήθηκε μακρά νοσηλεία τόσο σε κλινική Covid όσο και σε ΜΕΘ Covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο ασθενής είχε την καλύτερη αντιμετώπιση όπως άλλωστε και το σύνολο των ασθενών που διαχειρίζεται το Νοσοκομείο μας από την αρχή της πανδημίας.
Μετά από τη δύσκολη αυτή περιπέτεια του ο ασθενής αποθεραπεύθηκε και κατάφερε να αντιμετωπίσει το δύσκολο αυτό ιό και να επανέλθει στην εργασία του.

Στη συνέχεια, λάβαμε με έκπληξη από το συγκεκριμένο ασθενή ένα Εξώδικο με το οποίο ζητούσε τον ιατρικό του φάκελο ενώ περιείχε και αιχμές για την ποιότητα του παρεχόμενου ιατρονοσηλευτικού έργου.
Με το εξώδικο αυτό ασχολείται πλέον η Νομική μας Υπηρεσία ενώ ο ιατρικός φάκελος του ασθενούς, προφανώς βρίσκεται στη διάθεσή του.

Τέλος, εκφράζουμε ιδιαίτερη λύπη και αγανάκτηση για την εν λόγω αντίδραση του ασθενούς ο οποίος τυγχάνει να είναι και εργαζόμενος του Νοσοκομείου μας».

Όλες οι ειδήσεις

Μίκης Θεοδωράκης: Ο «αθάνατος» Έλληνας πέρασε στην αγκαλιά της κρητικής γης

Σχολεία: Το άνοιγμα φέρνει «έκρηξη» στα κρούσματα στα παιδιά - Τι έγινε στις ΗΠΑ

Αμπελόκηποι: Πυροβολισμοί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Όχι από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε αίτημα Eλλήνων υγειονομικών

Τουρκία - Ακάρ: Σφοδρή επίθεση κατά της Ελλάδας για Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο