Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που βρέθηκε χτυπημένος και δεμένος - Συνελήφθη 33χρονος
Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ο 45χρονος που βρέθηκε δεμένος και σοβαρά τραυματισμένος στην περιοχή Παυλόκαστρου Πάτρας.
Τσακώθηκαν για το μοίρασμα των ναρκωτικών
Το θύμα είναι γνώριμος των Αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών. Σύμφωνα με το tempo24 για την υπόθεση συνελήφθη 33χρονος, στο όχημα του οποίου βρέθηκαν κηλίδες αίματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 04.02.2025 09:03Ενδείξεις για ευθύνες 8 ανώτερων Λιμενικών για το ναυάγιο στην Πύλο: Το πόρισμα του Συνήγορου του Πολίτη
Πιστεύεται ότι τσακώθηκαν με τον 45χρονο για το μοίρασμα ναρκωτικών, ενώ βρίσκονταν στην περιοχή της Εγλυκάδας.
Ο 33χρονος αφού ξυλοκόπησε τον 45χρονο, τον πέταξε στην περιοχή του Παυλόκαστρου όπου βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση.
Διαβάστε ακόμη«Στο πόδι» λόγω Ρίχτερ οι Κυκλάδες: Στο μικροσκόπιο των ειδικών η σεισμική έξαρση σε Σαντορίνη και Αμοργό - Ο φόβος και η μαζική αποχώρηση

Μήνας αποφάσεων για την κυβέρνηση - Τα σενάρια για ανασχηματισμό

Κλιμάκιο μηχανικών στα σχολεία της Σαντορίνης: Στο προσκήνιο η ανθεκτικότητα των κτιρίων

Η γήρανση είναι η «μεγαλύτερη επιδημία» της ανθρωπότητας
