Στην κάμερα του Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αμοιβές των ηθοποιών και τα νέα δεδομένα της ζωής του.

«Αυτός ο χώρος, της υποκριτικής είναι ο χώρος που μαστίζεται περισσότερο από όλους. Και τα κουμάντα δε φτάνουν, γιατί κάποτε τελειώνουν. Κι εγώ είμαι στα όρια της επιβίωσης λόγω των αναγκών που έχουμε» είπε και συνέχισε: «Είμαι αγρότης τώρα που δεν δουλεύω στο θέατρο. Πάμε στο χωράφι εδώ στον Βαρνάβα και ό,τι προλαβαίνουμε φέρνουμε».

«Συνιστώ στους νέους ηθοποιούς να μη δουλεύουν τζάμπα» υπέδειξε. «Είναι επάγγελμα. Να διεκδικήσουν την τιμή της αξιοπρέπειας. Έχει βγει μια βρώμα ότι είμαι ακριβοπληρωμένος και δεν με φωνάζουν γιατί λένε: ‘’Άσε τον Κοντογιαννίδη, είναι ακριβός’’. (…) Δεν θα ξεπουλήσουμε το ταλέντο μας ή τη ματαιοδοξία που ο χώρος παρέχει απλόχερα και να πάμε τζάμπα».

Και συμπλήρωσε: «Έχω μάθει για σειρές στην Κύπρο που εκτός από τους 2-3 πρωταγωνιστές οι υπόλοιποι πληρώνουν ακόμα και τα εισιτήρια για να πάνε στα γυρίσματα. Αυτό είναι ντροπή».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr