Πειραιάς: Τηλεφώνημα για βόμβα σε πλοίο - Εκκενώθηκε προληπτικά
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής (4/5/25) στο πλοίο Blue Star 1 μετά από προειδοποίηση ότι υπάρχει βόμβα μέσα στο καράβι.
Ακολουθώντας το πρωτόκολλο δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το Blue Star 1, το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά και ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για Χίο και Μυτιλήνη, στις 20.00 το βράδυ. Όμως 5 λεπτά πριν την αναχώρηση, έγινε το τηλεφώνημα προειδοποιώντας για βόμβα μέσα στο καράβι.
Χρειάστηκαν να αποβιβαστούν οι 750 επιβάτες από το πλοίο για να γίνουν οι απαιτούμενοι έλεγχοι, με τη βοήθεια και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 04.05.2025 20:05Παρουσιάζεται αύριο σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό η Εθνική Στρατηγική για τη Βία των Ανηλίκων
Ο Τραμπ επιτίθεται στην ερευνητική δημοσιογραφία που τον φέρνει προ των ευθυνών του - Ανησυχία για την ελευθερία του Τύπου στις ΗΠΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο Πάπα: Συγκαλείται το Κονκλάβιο την Τετάρτη - Πυρετώδεις οι προετοιμασίες

Πέθανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης

Eurovision 2025: Η Klavdia αναχώρησε για τη Βασιλεία με τη γαλανόλευκη σημαία στις αποσκευές της
