Πεντάστερο ξενοδοχείο, έκταση “φιλέτο” και πολυτελείς κατοικίες βγαίνουν στο “σφυρί” στα Χανιά!

Πλειστηριασμοί ακινήτων αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ μέχρι τέλος του έτους στα Χανιά.

Ανάμεσα στους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς υπάρχουν ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας που βγαίνει με τιμή πρώτης προσφοράς στα 12.780.000 ευρώ! Ο συγκεκριμένος έχει προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί και ο πλειστηριασμός μίας έκτασης στην πλαγιά απέναντι από τον Σταυρό Ακρωτηρίου, έκτασης 100 στρεμμάτων, έναντι 1.897.000 ευρώ. Η διαδικασία θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου.

Στο “σφυρί” όμως βγαίνει και ακίνητο-βιομηχανικός χώρος στα Χανιά στις 31 Ιουλίου, έναντι 925.000 ευρώ.

Στη σχετική λίστα βρίσκονται αρκετές κατοικίες, πολυτελείς και μη, οικόπεδα σε διάφορες περιοχές των Χανίων, αλλά και καταστήματα και αποθήκες, με τιμές που… ποικίλουν, μέχρι και 570.000 ευρώ ως πρώτη τιμή “χτυπήματος”.

Ολα τα ακίνητα συνοδεύονται από τις σχετικές εκθέσεις των εκτιμητών, τις εκθέσεις κατάσχεσης, αλλά και φωτογραφίες.