Πολιτική Οικονομία Ελλάδα Κόσμος Αθλητισμός Ψυχαγωγία Food & Drink Travel Viral Videos ειδήσεις τώρα σύλληψη ναρκωτικά Δράμα Έβρος κάνναβη

Πέντε συλλήψεις σε Έβρο και Δράμα για ναρκωτικά

Πέντε συλλήψεις σε Έβρο και Δράμα για ναρκωτικά

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δύο ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, προέβησαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Δράμας.

Στην πρώτη περίπτωση χθες το μεσημέρι σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, συνέλαβαν δύο άνδρες, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο ένας εξ αυτών προμηθεύτηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7,6 γραμμαρίων από τον έτερο δράστη, η οποία και κατασχέθηκε, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του τελευταίου σε οικισμό του Έβρου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «JACK» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 195 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην Εθνική οδό Δράμας - Σερρών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, τρεις άνδρες, όταν σε αστυνομικό έλεγχο που τους έγινε, πέταξαν στο έδαφος από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 258,9 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και χρηματικά ποσά τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.

Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη