Πολιτική Οικονομία Ελλάδα Κόσμος Αθλητισμός Ψυχαγωγία Food & Drink Travel Viral Videos ειδήσεις τώρα αστυνομία αυτοκίνητο αστυνομικός προσαγωγές

Περίεργη υπόθεση με 4 προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας Ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός - Τι βρήκαν στο όχημά τους

Περίεργη υπόθεση με 4 προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας  Ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός - Τι βρήκαν στο όχημά τους

Με μια περίεργη υπόθεση ασχολούνται τις τελευταίες ώρες οι Αρχές ενώ υπάρχει και η εμπλοκή ενός αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το Open, τα ξημερώματα οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε ένα αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας που επέβαιναν 4 άτομα. Ανάμεσα σε αυτά, διαπίστωσαν πως ένας ήταν συνάδελφός τους. Πρόκειται για έναν αστυφύλακα ο οποίος μάλιστα υπηρετεί σε τμήμα στο κέντρο της Αθήνας. Οι άλλοι δύο ήταν αλλοδαποί και ένας Ρομά.

Από τον έλεγχο, μέσα στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία ενώ διαπιστώθηκε πως οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες είναι σεσημασμένοι.

Όταν έκαναν σωματικό έλεγχο στα 4 άτομα διαπίστωσαν πως πάνω στον αστυνομικό υπήρχε ένα μαχαίρι. Όταν μάλιστα έκαναν έρευνα και στα προσωπικά του αντικείμενα διαπίστωσαν ότι υπήρχαν φωτογραφίες με όπλα και γυναίκες.

Όλοι τους έχουν προσαχθεί στο τμήμα και είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη για το εάν θα ασχοληθεί το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη