Περιφέρεια Θεσσαλονίκης για τον 74χρονο οδηγό σχολικού: «Θα ακυρωθεί η σύμβασή του»
Ανησυχία έχει προκαλέσει η περίπτωση του 74χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη αφού διαπιστώθηκε πως οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και στη συνέχεια... αφέθηκε ελεύθερος.
Συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η περιφέρεια να ακυρώσει τη σύμβασή του. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της ταυτότητάς του, ο οδηγός είναι 74 ετών, την ώρα που ο νόμος ορίζει ότι οδηγός σχολικού λεωφορείου πρέπει να είναι κανείς μέχρι την ηλικία των 65 ετών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚαιρός | 20.10.2024 20:40Ισχυρός αντικυκλώνας στην Ελλάδα: Πώς θα επηρεάσει τον καιρό - Η εξήγηση Κολυδά
«Η σύμβαση που έχουμε συνάψει με τους αναδόχους, οι οποίοι έχουν την ευθύνη της μεταφοράς μαθητών, λέει ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, κηρύσσεται άμεσα έκπτωτος ο ανάδοχος αυτός. Επομένως, τη Δευτέρα περιμένουμε ενημέρωση από την Τροχαία, για να προχωρήσουμε τη διαδικασία που πρέπει να κάνουμε» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Γιουτίκας.
Υπενθυμίζεται πως ο ηλικιωμένος μετέφερε δεκάδες παιδιά δημοτικού σε δημόσιο σχολικό συγκρότημα της περιοχής.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Αμυντικό σχέδιο κατά του Ισραήλ σχεδιάζει η Τουρκία: Διάδρομος-«ασπίδα» και πολυεθνική στρατιωτική δύναμη

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό παιδί, μόλις 22 μηνών - Έπασχε από σπάνια νόσο

Λέσβος: Έδωσε συμπληρωματική κατάθεση η 13χρονη που κατήγγειλε βιασμούς - Κι άλλοι άνδρες στο «κάδρο»

Η Τζολί λέει τα πάντα για τη Μαρία Κάλλας και τα γυρίσματα - Πώς πέρασε στην Ελλάδα και τι της άρεσε περισσότερο
