Ο αγώνας να περπατήσει μόνη της η Σοφία έγινε ήδη υπόθεση πολλών. Με σύνθημα «ελευθερώστε τη Σοφία», οργανώνεται μια μεγάλη ανθρωπιστική εκδήλωση για τη συγκέντρωση όλου του ποσού που απαιτείται για την εγχείριση σε ελληνικό νοσοκομείο (εγκεφαλική παράλυση τύπου σπαστικής τετραπληγίας), ώστε να σπάσουν τα δεσμά της αναπηρίας, το παιδί να μπορεί να κινηθεί, να παίξει και να ζήσει μια αυτόνομη και ελεύθερη ζωή, μια και αυτό είναι στην περίπτωσή της εφικτό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xaidarisimera, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει μια μεγάλη εκδήλωση και ταυτόχρονα να καλέσει όλους τους συλλόγους της πόλης, για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται ώστε να γίνει η εγχείριση και να να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γιώργος Παπαχαρίσης ανακοίνωσε εκ μέρους της ομάδας ότι θα διοργανωθεί φιλανθρωπικό τουρνουά τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, ώρα 7 μμ., με τη συμμετοχή των Ενώσεων Παλαιμάχων Αθήνας και Πειραιά, με στόχο της ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού για τη Σοφία Παναγιώτου.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Ένας θάνατος, 13 νέα κρούσματα - Τα επτά στην Ξάνθη

Βίντεο ντοκουμέντο: Τρεις τουρκικές ακταιωροί συνόδευαν βάρκα με μετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα!

Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας: Ολοήμερο μποτιλιάρισμα και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr