Περιστέρι: «Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί» - Συγκλονίζει η ένοικος του σπιτιού που έπεσε πάνω ο γερανός

Συναγερμός σήμανε στις αρχές καθώς στην οδό Αρκαδίας στο Περιστέρι γερανοφόρο όχημα παρέσυρε καλώδια ηλεκτροδότησης και έπεσε σε πολυκατοικία. Τον  τρόμο έζησε η ένοικος του σπιτιού που σώθηκε από θαύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 26.07.2025 10:29 Περιστέρι: Πώς έγινε το ατύχημα με τον γερανό που έπεσε πάνω σε πολυκατοικία - Πήδηξε και σώθηκε ο χειριστής

«Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί»

«Κοιμόμουν όταν έπεσε το γερανοφόρο, αντιλήφθηκα ότι δεν ήταν σεισμός. Ταρακουνήθηκε το σπίτι, βγήκα στο μπαλκόνι και είδα αυτό που είδατε. Δεν φαίνεται να σας πω τι ακριβώς έγινε», ανέφερε στον ΣΚΑΪ γυναίκα που μένει στο συγκεκριμένο σπίτι. Η ίδια σώθηκε από θαύμα, καθώς κοιμόνταν στο διπλανό δωμάτιο.

«Βλέπω να έχει πέσει ο γερανός να έχει ξύσει μπαλκόνια και έχει ανέβει στην ταράτσα. Ευτυχώς ήμουν στη δεύτερη κρεβατοκάμαρα. Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί. Δεν μπορώ να δω τις ζημιές γιατί δεν έχει ρεύμα. Πρέπει να γίνει έλεγχος στατικότατας», ήταν τα λόγια της.

«Ήρθα να ανοίξω το μαγαζί και είδα αυτό»

«Ήρθα να ανοίξω (σ.σ. το κατάστημα) και είδα αυτό το χάλι. Το αυτοκίνητο από κάτω είναι δικό μου. Δεν έχω ρεύμα τώρα. Βούλιαξε ο δρόμος και έγινε αυτό» είπε ιδιοκτήτης διπλανού καταστήματος στο orangepress.

Πώς έγινε το ατύχημα

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το ατύχημα έγινε λίγο πριν από τις 9 το πρωί την ώρα που το γερανοφόρο όχημα ξεφόρτωνε γεννήτριες στην ταράτσα του κτηρίου όταν ξαφνικά υπέστη καθίζηση το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να γείρει το όχημα και να πέσει πάνω στην οικία.

Από την πτώση του γερανού προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο σπίτι καθώς και σε ένα σταθμευμένο όχημα. Επίσης τραυματίστηκε στα πόδια ο 44χρονος χειριστής του γερανού που πήδηξε από το όχημα για να γλυτώσει. Ο 44χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Τέλος, λόγω του ατυχήματος, η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αρκαδίας, από το ύψος της οδού Αγίου Παύλου έως και την οδό Ανθίμου Γαζή.

Διαβάστε ακόμη

«Σαρώνει» τη χώρα το κύμα καύσωνα: Ανυπόφορες θερμοκρασίες με 44αρια - Σε «κόκκινο» συναγερμό για πυρκαγιές

e6524b5f-d4e8-44e7-8a65-8c18079ac3f4.jpg

Ισχυρή έκρηξη σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη: Δυο ελαφρά τραυματίες - Τρομοκρατία «βλέπουν» οι αρχές

31be264b-a3e2-4725-bce4-226b9f9aeb70.jpg

ΗΣΑΠ: Λιποθύμησε οδηγός συρμού λόγω μη λειτουργίας του κλιματισμού - Όσα καταγγέλλουν εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ

6398f904-f051-4917-8770-4d23165fd66d.jpg

Σε χέρια... αλλοδαπών η Χαλκιδική: Αγοράζουν σωρηδόν ακίνητα και στήνουν επιχειρήσεις - Μάστιγα το «μαύρο» AirBnB

49b47135-c323-4e98-9772-490a84ec3f74.jpg