Κόσμος ΕΙΔΗΣΕΙΣ VIDEO Κορωνοϊός

Πιθανό ένα 4ο κύμα από τον Οκτώβριο


Τη διαφωνία του για τις «ανάσες» χαλάρωσης του lockdown και την επαναλειτουργία των μικρών καταστημάτων από τη Δευτέρα εξέφρασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ερευνητής χαρακτήρισε το άνοιγμα που πάμε να κάνουμε «ένα πείραμα» ενώ εκτίμησε πως θα φέρει περισσότερα κρούσματα.

Μάλιστα, σημείωσε πως εάν ξεφύγει το τρίτο κύμα, τότε αυτό θα κοστίσει.

«Παγκόσμια πρώτη να ανοίγει μια χώρα στην κορύφωση του πανδημικού κύματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Απαντώντας σε ερώτημα για τέταρτο κύμα της πανδημίας, ο κ. Παυλάκης είπε πως είναι πιθανό να το δούμε από τον Οκτώβριο.

Πηγή


Στη φθινοπωρινή περίοδο παρατηρούνται και τα πρώτα κρούσματα των εποχικών ιώσεων,όπως της γρίπης,του κοινού κρυολογήματος κ.α. Οι ιώσεις αυτές,ως επί το πλείστον,προσβάλλουν το αναπνευστικό μας σύστημα.Οι συνεχείς και απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας(κύριο χαρακτηριστικό του φθινοπώρου) αποτελούν την κύρια αιτία εμφάνισης μιας ίωσης.Ταυτοχρόνως,η μη ισορροπημένη διατροφή,η κόπωση και η αυξημένη υγρασία,συνιστούν επιπρόσθετους παράγοντες για κρούσματα ρινοφαρυγγίτιδος,αμυγδαλίτιδος κ.ά.


Το κοινό κρυολόγημα είναι η συνηθέστερη φθινοπωρινή ίωση στις δυτικές κοινωνίες. Προκαλείται από ένα μεγάλο αριθμό ιών συνηθέστερα,εκπροσώπους της οικογένειας των ρινοϊών (με περισσότερα από 100 στελέχη), αλλά και από τους κορονοϊούς, τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό,τους ιούς της γρίπης και της παραϊνφλουένζας και τους αδενοϊούς.


(σ.ι. στο παρακάτω βίντεο ακούστε την δρ Sherri Tenpenny να περιγράφει τις πιθανές παρενέργειες των «εμβολίων». Μία από αυτές που αναφέρει: σε πειράματα πάνω σε ζώα, εξέθεσαν σε κορονοϊούς δύο ομάδες ζώων. Η μία ομάδα ήταν εμβολιασμένη και η δεύτερη ανεμβολίαστη. Όταν τα έσφαξαν και έλεγξαν τα πνευμόνια τους , τα εμβολιασμένα είχαν κατεστραμένα πνευμόνια (γεμάτα Μ1 μακροφάγα όπως αναφέρει) ενώ τα ανεμβολίαστα ήταν σε φάση ίασης. Με λίγα λόγια, τα πνευμόνια των εμβολιασμένων σακατεύτηκαν από ένα απλό κοινό κρυολόγημα). 





ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

***************



https://oaskhths.blogspot.com/2021/04/4.html