Ένας «άγουρος» παράνομος μόλις 12 χρόνων συμμετείχε στην τετραμελή συμμορία που έβαλε στο στόχαστρό της την σακούλα που κρατούσε μια 57χρονη Ελληνίδα στην Καβάλα και την άρπαξε μαζί με τα χρήματα, ένα κινητό με τα αξεσουάρ του και διάφορα προσωπικά έγγραφα που είχε μέσα!

Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 24, 19 και 17 χρόνων μαζί με τον 12χρονο τράπηκαν σε φυγή το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα χρήματα και αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στην 57χρονη, ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι τέσσερις νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι γονείς των δυο ανήλικων αναζητούνται με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας τους.

*** Δύο άλλοι πιτσιρικάδες ηλικίας 12 και 13 χρόνων έκαναν βόλτες στο χωριό της Ηλείας, όπου κατοικούν με τα δύο ποδήλατα που είχαν κλέψει το απόγευμα της Κυριακής από το σπίτι ενός 36χρονου στον Πύργο! Εκεί τους εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και τους συνέλαβαν μαζί με τον πατέρα του 13χρονου που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του, όπως και οι γονείς του δεύτερου ανήλικου που αναζητούνται.