Πλημμύρισε από κόσμο το Πνευματικό Κέντρο Χανίων στην εκδήλωση του Κυττάρου Χαλέπας

Πλημμύρισε από κόσμο το Πνευματικό Κέντρο Χανίων στην εκδήλωση του Κυττάρου Χαλέπας

Πλήθος κόσμου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, χθες αφού η χανιώτικη κοινωνία δήλωσε για μια ακόμη φορά «παρών», για να απολαύσει ποιοτική μουσική,σε ένα μουσικό σεργιάνι τραγουδιών, από τη Μικρά Ασία ως και την Κρήτη.

Αυτό το «παρών», είχε επίκεντρο την αγάπη, την αποδοχή και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο. Πολλές οι ευχαριστίες από το ένθερμο κοινό μας, που πρόσφερε πέρα από το χειροκρότημα, ότι μπορούσε από το πλούσιο ψυχικό του απόθεμα.

“Το Δ.Σ του Κυττάρου Χαλέπας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον αξιόλογο και διεθνούς φήμης Μουσικό κ. Γιάννη Παπατζανή, που μέσα από το πρόγραμμα “τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση-Μουσική στην κοινότητα”, και σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων,την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Πανεπιστήμιο Κρήτης,το ΕΛΜΕΠΑ, το Δίκτυο Fm και την Α/βαθμια Εκπαίδευση Χανίων, κατάφεραν να μας συγκινήσουν, να μας ενώσουν, να μας διασκεδάσουν, αλλά και να δώσουν κοινωνική προέκταση, αφού συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα για τις ανάγκες του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης του Κυττάρου Χαλέπας, που λόγω εορτών είναι αρκετά αυξημένες.

Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς μουσικούς που πλαισίωναν με τα όργανα και την υπέροχη φωνή τους την εκδήλωση, αλλά και την εξαιρετική πολυπληθή ομάδα των επιμορφούμενων,στην τέχνη του Ρυθμού στην πόλη μας.

Σας σφίγγουμε το χέρι,ένα ένα ξεχωριστά, αλλά και όλους μαζί, ευχαριστώντας για την άψογη εκδήλωση.Ήσασταν όλοι συγκλονιστικοί και αισθανόμαστε υπερήφανοι και ευγνώμονες απέναντι σας. Θερμά ευχαριστήρια οφείλουμε και στην κα. Σούλα Ζώτου, που βοήθησε στην διοργάνωση και στον προγραμματισμό της συναυλίας.

Ευχόμαστε από καρδιάς χαρούμενες και αισιόδοξες γιορτές στον κ.Γιάννη Παπατζανή και σε όλη την καταπληκτική ομάδα του, με την αγάπη, την ελπίδα, την καλοσύνη και την ευημερία, να ομορφαίνει τη ζωή τους”.