Του Ηλία Προύφα Μπράβο του! Αναβάθμιση του Ουρολογικού τμήματος του 404 ΓΣΝ από τον ΑΓΕΣ Αντγο Γ. Καμπά Στο 404 ΓΣΝ Λάρισας, το …

Του Ηλία Προύφα

Μπράβο του! Αναβάθμιση του Ουρολογικού τμήματος του 404 ΓΣΝ από τον ΑΓΕΣ Αντγο Γ. Καμπά

Στο 404 ΓΣΝ Λάρισας, το οποίο αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο στρατιωτικό νοσοκομείο του Στρατού Ξηράς, λειτουργεί από φέτος Ουρολογικό τμήμα.

Διευθυντής ο Επίατρος, Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος, Αντώνιος Κουδωνάς, ο οποίος θεωρείται ένα από τα καλύτερα ιατρικά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στον τομέα της ουρολογίας.Καθημερινά δέχεται αρκετά περιστατικά, τόσο στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία καθώς και στα ΤΕΠ, κατά την 24ωρη εφημερία.Πλέον με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, ο οποίος ενημερώθηκε ο ίδιος προσωπικά από στελέχη και δικαιούχα μέλη για τη σημαντική έλλειψη, τοποθετείται άμεσα ουρολογικός υπερηχογράφος, ο οποίος θα αναβαθμίσει περαιτέρω το τμήμα, λύνοντας πολλά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, σε άριστη συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, ετοιμάζουν τις επόμενες ημέρες και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις στον τομέα της υγείας.