Πολιτική ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ

Εκτός από πολιτικά ανίκανος, δειλός, επίορκος και δωσίλογος  όταν για κακή μοίρα χρημάτισε  πρωθυπουργός της Ελλάδος  ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου-γνωστός και ως GAP   σήμερα παρουσιάζεται  και πολιτικά  ανέντιμος , πολιτικά αναιδής , πολιτικά ύπουλος-σφετεριστής και πολιτικά ξεδιάντροπος

Η πράξη του να καπελώσει τα υπολείμματα του ΚΙΝΑΛ σαν επίδοξος νέος πρόεδρος του κόμματος τον καθιστά ανεύθυνο   στο δημόσιο βίο . Μόνο ενας GAP  θα μπορούσε να το κάνει .

Και για τους νέους που δεν τον  ξέρουν ,  ο μοιραίος  GAP είναι αυτός που έβαλε τη χώρα στα δόντια του ΔΝΤ το 2011

Ο τρόπος όμως που μεταχειρίζεται για να ιππεύσει στην προεδρεία του ΚΙΝΑΛ  τον καθιστά επικίνδυνο για άλλη μια φορά διότι προσπαθεί να υποκλέψει την προεδρεία  με πολιτικά ύπουλα και αδιαφανή μέσα που στιγματίζουν το  δημόσιο βίο, γιατί το  πρόσωπο του είναι πολιτικά στιγματισμένο με ανεξίτηλα χρώματα  .

Το άτομο αυτό  είναι  βαριά  καταδικασμένο  στη συνείδηση  του Ελληνικού λαού. Κανονικά, θα έπρεπε- αν δεν είχε καταργηθεί η ποινή του θανάτου- να είχε εκτελεσθεί . Το   γε νυν έχον λίαν επιεικώς να βρίσκεται  στη  φυλακή με ποινή ισοβίου καθείρξεως . Αλλά στον τόπο μας η ανάληψη «πολιτικής ευθύνης»   αθωώνει και τα πιο φοβερά πολιτικά κακουργήματα, έστω και αν  είναι διαρκείας .

Η πράξη του  να μας βάλει στο ΔΝΤ χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός ήτο πράξη εσχάτης προδοσίας χειρότερη εκείνης των Συνταγματαρχών, διότι ενέπλεξε τη χώρα επι δεκαετία στα ζοφερά «μνημόνια» και παρέδωσε τον έλεγχο της χώρας για 99 χρόνια στους ξένους δανειστές.

Αυτό το   πρόσωπο που αν είχε σταγόνα πολιτικού φιλοτίμου  θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, συνέχισε την πολιτική του  παρουσία  και  προσπάθησε λόγω ονόματος   ο πολιτικά ανάξιος εγγονός του Γ. Α. Παπανδρέου του «Γέρου της Δημοκρατίας» και υιός του αξιότατου Α. Γ. Παπανδρέου να υποκλέψει από την ασθενούσα και νοσηλευομένη πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη  Γεννηματά το «δαχτυλίδι»   του συντονιστή του Συνεδρίου για την εκλογή του νέου προέδρου.  Αντί όμως γι’αυτό αυτός πήρε το «στέμμα του  κόμματος» και  προσπαθεί να το φορέσει προκαταβολικά για να «ενώσει» όπως δήλωσε με νόημα το κόμμα.

Αν έτσι έχουν τα πράγματα αποτελεί  αίσχος και  ντροπή για τον πολιτικό κόσμο η παρουσία του. Απομακρύνετε αυτό «το πολιτικό  έκτρωμα» από την πολιτική . Αρκετά μόλυνε και ζημίωσε τον τόπο.

Αμφικτύων

18/10/ 2021


*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

[email protected]

http://amphiktyon.blogspot.com/

Πηγή: amphiktyon.org/?p=1463