Πολιτική εκδήλωση της Μαρίας Δαφέρμου στο Γάζι

Πολιτική εκδήλωση της Μαρίας Δαφέρμου στο Γάζι

“Τη Μ. Δευτέρα η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δαφέρμου Μαρία πραγματοποίησε ομιλία -εκδήλωση στο χώρο εκδηλώσεων Δαφέρμος, στο Γάζι του δήμου Μαλεβιζίου.

Παραβρέθηκε πλήθος κόσμου συγγενών και φίλων, καθώς και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου κ. Φ.Παρασύρης, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μ. Μποκέας, ο δήμαρχος Βιάννου Π. Μπαριτάκης, ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Πιτσούλης Γ., ο αντιπεριφερειάρχης τεχνικών έργων Σκουλάς Ν, ο αντιπεριφερειάρχης αγροτικής οικονομίας Τζεδάκης Σ.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι περιφερειακοί σύμβουλοι Καμπουρακης Μ., και Φασουλάκης Κ., ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκος Λαμπρινός, όπως και ο γραμματέας και μέλη της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου καθώς και των δημοτικών οργανώσεων.

Η Μαρία Δαφέρμου στην ομιλία της ανέφερε ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από ένα νέο υπόδειγμα πολιτικής και ότι το ΠΑΣΟΚ θέτει ως προτεραιότητά του ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, με ισχυρούς θεσμούς, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ ενισχύεται για να δώσει προοπτική σοβαρής διακυβέρνησης της χώρας.”