Σε έξι προσαγωγές ατόμων προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας για την πρόληψη επεισοδίων με αφορμή την 50ή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 17.11.2023 15:37 «50 Νοέμβρηδες μετά…»: Έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου - Ξεκίνησε η μαζική πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία

5.000 αστυνομικοί στους δρόμους

«Αστακός» είναι αυτή την ώρα οι δρόμοι γύρω από το πανεπιστημιακό ίδρυμα αλλά και του κέντρο ενόψει της πορείας, με τα μέτρα της αστυνομίας να είναι δρακόντεια. Φραγμούς, περιπολίες και ελέγχους περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. τον οποίο θα υλοποιήσουν τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι «Αίαντες» και ομάδες της ΕΚΑΜ. Έτσι, εκτός την αμερικανική πρεσβεία που θα φυλάσσεται αντίστοιχα αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται και στην πρεσβεία του Ισραήλ. Αυξημένη αστυνομική παρουσία θα υπάρχει και στα Εξάρχεια.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη