Πως διαμορφώνονται τα δρομολόγια της ΑΝΕΚ λόγω της απεργίας της ΠΝΟ

Πως διαμορφώνονται τα δρομολόγια της ΑΝΕΚ λόγω της απεργίας της ΠΝΟ
Βασικά σημεία άρθρου by Parakritika AI −
  • Τα πλοία παραμένουν δεμένα στον Πειραιά από την ξημερώματα της Πέμπτης 5 Μαρτίου, λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
  • Η κινητοποίηση θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες πλοίων σε πανελλαδικό επίπεδο.
  • Το πλοίο ΚΙΣΣΑΜΟΣ θα αναχωρήσει από Πειραιά στις 23:00 την Πέμπτη 05/03/2026, για Μήλο και Χανιά.
  • Το πλοίο ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ θα αναχωρήσει από Πειραιά στις 23:00 την Πέμπτη 05/03/2026, για Σέριφο και Ηράκλειο.

Δεμένα θα παραμείνουν από τα ξημερώματα της Πέμπτης 5 Μαρτίου τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά,λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με αφορμή τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τον απεγκλωβισμό Ελλήνων Ναυτικών.

Η κινητοποίηση θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτακαλύπτοντας όλες τις κατηγορίες πλοίων σε πανελλαδικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρυλικό «Ελευθέριος Βενιζέλος» ετοιμάζεται για επιστροφή!

3 Μαρτίου 2026

Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη: Το ΕΚΑΒ Χανίων απεργεί και διαδηλώνει

27 Φεβρουαρίου 2026

Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια της ΑΝΕΚ από και προς την Κρήτη

Τις τροποποιήσεις των δρομολογίων των πλοίων, λόγω της 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2026, ανακοίνωσε η ANEK LINES.

Tα δρομολόγια των πλοίων θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

ΚΙΣΣΑΜΟΣ

Πέμπτη 05/03/2026:Το πλοίο θα αναχωρήσει από Πειραιά στις 23:00, για:

  • Μήλο 03:35-03:55
  • Χανιά 08:25
    Δεν απαιτείται αλλαγή εισιτηρίων.

ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ

Πέμπτη 05/03/2026:Το πλοίο θα αναχωρήσει από Πειραιά στις 23:00, για:

  • Σέριφο 02:45-03:00
  • Ηράκλειο 08:50
    Δεν απαιτείται αλλαγή εισιτηρίων.