Τις συνθήκες εργασίας κατήγγειλε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στη Λειτουργία του Μετρό, Σπύρος Ρεβίθης, ο οποίος όπως είπε «στο Σύνταγμα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού στο σταθμό του Συντάγματος, μέχρι χθες ήταν 15 άτομα σε έναν χώρο μόλις 10 τ.μ.».
protothema

· 2021.02.03 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ

Παρά τις αλλεπάλληλες εισηγήσεις στην κεντρική διοίκηση τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση του Σωματείου ώστε να εκκενωθεί ο χώρος. «Ή υπάρχει ανικανότητα ή δόλος», σχολίασε ο κ. Ρεβίθης. Ενώ πρόσθεσε, ότι μετά από αυτή την κίνηση, τότε τα κεντρικά εξέδωσαν πρόγραμμα των εργαζομένων ώστε να βρίσκονται 3 άτομα στον χώρο. Ο πρόεδρος του Σωματείου παράλληλα, πρότεινε να μην εργάζεται όλο το προσωπικό σε κλειστό χώρο, αλλά να είναι κάποιοι σε εφεδρεία ώστε να μην κινδυνέψουν να αρρωστήσουν όλοι μαζί.

Μιλώντας για τα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί σε εργαζόμενους του μετρό, υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνονται συχνά μοριακά τεστ. Ενώ για την αραίωση των ΜΜΜ, όπως είπε είναι «μονόδρομος τα εμβόλια και οι προσλήψεις οδηγών και τεχνητών». Κατά την εκτίμηση του, δεν υπάρχει ιδιαίτερος συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς, αντιθέτως, ο κόσμος είναι πλέον εναρμονισμένος με τα μέτρα ενώ περισσότερη κίνηση παρατηρείται, σύμφωνα με τον κ. Ρεβίθη, την ώρα αιχμής και σε κεντρικά μέρη.

Ειδήσεις σήμερα:

Διακομματική καταδίκη της εμπρηστικής επίθεσης στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Νομοσχέδιο Παιδείας: «Προασπίζεται τη Δημοκρατία» λέει η κυβέρνηση - «Να αποσυρθεί» ζητά η αντιπολίτευση

Λευκός Οίκος σε Ερντογάν: Οι S-400 υπονομεύουν τη συνοχή του ΝΑΤΟ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr