Πραγματοποιήθηκε στο ΜΑΙΧ πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ιταλία

Πραγματοποιήθηκε στο ΜΑΙΧ πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ιταλία

Το διάστημα 29/06/2025-06/07/2025 πραγματοποιήθηκε στα Χανιά με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό, η υλοποίηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού έργου “Project: PNRR_2024-1-IT02-KA122-SCH-000213779” από το ΜΑΙΧ, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+, συνεχίζοντας την επιτυχή συνεργασία με Ιταλικά Εκπαιδευτικά Ινστιτούτα (DIREZIONE DIDATTICA “DON BOSCO”) του τουριστικού και βιομηχανικού τομέα της περιοχής Μπαστία (Bastia) της περιφέρειας Ούμπρια της Ιταλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένταξη έργων του ΟΑΚ στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Κρήτη 2021–2027»

Το ΜΑΙΧ συμμέχει σε συνέδριο στην Κροατία

Το ευρωπαϊκό έργο που υλοποιήθηκε είχε στόχο την επιμόρφωση 23 εκπαιδευτικών πάνω σε θέματα αποτελεσματικότερων μεθοδολογιών εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού, της βιομηχανίας αλλά και κοινωνικής ένταξης από καταξιωμένους και έμπειρους καθηγητές.

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας υλοποίησης του προγράμματος τα πέντε προηγούμενα έτη, όσον αφορά στη συντονισμένη και αποτελεσματική διαχείριση του προγράμματος από το ΜΑΙΧ, αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση των εκπαιδευόμενων από την εκπαιδευτική κατάρτιση και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, το ΜΑΙΧ συνεχίζει την υλοποίηση πέντε ακόμα τέτοιων έργων τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπου αναλαμβάνει την εκπαίδευση 103 ακόμα εκπαιδευτικών από διαφορετικά Εκπαιδευτικά Ινστιτούτα της Ιταλίας.

Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής τους κατάρτισης, οι Ιταλοί εκπαιδευτικοί πραγματοποίησαν επίσης διάφορες επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και τοποθεσίες ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίηση τους.