Στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με τα δρομολόγια των λεωφορείων αναφέρθηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρός της Βασίλης Ξυπολυτάς.

Όπως είπε αρχικά «μέσω ΣΔΙΤ θα έχουμε 203 λεωφορεία των ΚΤΕΛ και 550 άτομα ίσως και νωρίτερα από τα τέλη Οκτωβρίου».

protothema

· 2020.09.24 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΠΟΛΥΤΑΣ

«Θα πάρουμε από γραμμές της περιφέρειας, θα έρθουν σε δύσκολες γραμμές της Αττικής» ειπε ο κ. Ξυπολυτάς.

Παράλληλα είπε ότι «είναι στον αερά διαγωνισμός μέσω leasing για να έρθουν 300 λεωφορεία» εκτιμώντας ότι αυτός ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί «το νωρίτερο στις αρχές της χρονιάς».

Σε τρίτη φάση, όπως είπε ο πρόεδρος της ΟΣΥ ΑΕ, «τον Νοέμβριο θα βγει ο διαγωνισμός για 1000 λεωφορεία που θα πάρει 1-1,5 έτος να ολοκληρωθεί».

«Οι διαδικασίες έγιναν όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Ειδικά στο leasing γίνονται πολύ γρήγορες διαδικασίες. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάτι πιο γρήγορο. Τον περάσαμε τον διαγωνισμό πριν από μια εβδομάδα. Το νωρίτερο που μπορεί να έρθουν είναι τις αρχές της χρονιάς» πρόσθεσε.

Παρατήρησε, δε, ότι «η διοίκηση η συγκεκριμένη ανέλαβε τον Μάρτιο και μέσα σε λίγους μήνες επισκευάσαμε 250 οχήματα ενώ προχωρήσαμε σε ανασχεδιασμό όλης της εταιρείας».

Τόνισε, δε, ότι «11 χρόνια δεν έχουμε παρει λεωφορειο με μέσο όρο ζωής 19 χρόνια. Του χρόνου θα είμαστε μια άλλη εταιρεία».

Ειδήσεις σήμερα:

Ακούστε τι λέει καθηγητής πνευμονολογίας στο protothema.gr για την ακτινογραφία-σοκ 38χρονου με κορωνοϊό

Μεξικό: Η εξωτική βίλα του Εσκομπάρ που μεταμορφώθηκε σε πεντάστερο boutique hotel

Ο Ράιαν Ρέινολντς θέλει να αγοράσει τη Ρέξαμ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr