Όσοι / όσες έφαγαν την δημιουργική λογιστική θανάτου, την θανατοπολιτική του συστήματος, τις κοινές δεξαμενές και όλα τα υπόλοιπα, δεν θα παραδεχτούν ότι παραδόθηκαν με τα χέρια κατεβασμένα. Δεν έχουν ιδέα καν και καν για το περί τίνος πρόκειται.

Η mRNA τεχνολογία γενετικού αναπρογραμματισμού, που διαφημίζεται σαν «η σωτηρία απ’ τον θάνατο λόγω κορονοϊού», ΔΕΝ πρόκειται να περιοριστεί στα συγκεκριμένα σανεμβόλια!!! Και, αντίστοιχα, το ψηφιακό φακέλωμα δεν πρόκειται να μείνει στην επιβεβαίωση ότι «έκατσες» στον τωρινό εκβιασμό! Αυτά που συνδέονται με τον covid, αυτά που συμβαίνουν τώρα και θα συμβούν τους επόμενους μήνες είναι, απλά, η πρεμιέρα.

Αν ο τωρινός covidεκβιασμός πετύχει, πολύ σύντομα όλα τα υπάρχοντα, «παλιά» εμβόλια θα γίνουν mRNA! Για την γρίπη, την διφθερίτιδα, τον τέτανο, τον κοκκύτη… τα πάντα. Είναι τεχνικά εύκολο, και θα φέρει στις big pharma βουνά από καινούργια κέρδη! Ταυτόχρονα το ψηφιακό φακέλωμα θα περιλάβει όλες αυτές τις ατομικές, προσωπικές πληροφορίες. Και, αφού νομιμοποιηθεί αυτό το, και καλά, «εμβολιαστικό profiling υγείας», θα επεκταθεί σε “φαρμακευτικό” (γιατί να μην υπάρχουν τα στοιχεία των φαρμάκων που παίρνει ο καθένας; κρυφό είναι;….) και ουσιαστικά θα είναι εύκολο να προστεθούν τα πάντα γύρω απ’ την υγεία! Πώς, για παράδειγμα, θα επιτρέπεται να ταξιδέψεις ή ακόμα και απλά να μετακινηθείς αν δεν υπάρχουν άμεσα προσβάσιμα τα data σου για το αν έχεις ιστορικό καρδιακού νοσήματος, αλλεργιών, ατυχημάτων, αλκοολισμού, χρήσης «απαγορευμένων» ή νόμιμων ουσιών· αν έχεις «κληρονομική προδιάθεση» για το Α ή το Β· αν έχεις εμφανίσει «ψυχολογικά προβλήματα» και τι είδους· αν έχεις διατροφικές επιπλοκές, πρόγνωση κάποιου καρκίνου, ή επικίνδυνες αντιδράσεις στα τσιμπήματα· και τα λοιπά;; “Πού θα σ’ αφήσουμε να πας ρε Καραμήτρο;” λέει το πατερναλιστικό πανοπτικό κράτους και κεφάλαιου α λα 4η βιομηχανική επανάσταση…

Ενόσω, λοιπόν, οι big pharma θα κάνουν χρυσές δουλειές με όλο και πιο «αναβαθμισμένα» βιοτεχνολογικά «εργαλεία» (που θα λανσάρονται σαν η θεραπεία στα προβλήματα που δημιούργησε το προηγούμενο κύμα «σωτηρίας»…), οι big tech θα κάνουν εξίσου χρυσές δουλειές με τα «clouds» τους και τους όλο και πιο σύνθετους αλγόριθμους επεξεργασίας της διαρκούς ροής δεδομένων· οι ασφαλιστικές εταιρείες θα κάνουν επίσης χρυσές δουλειές εξατομικεύοντας με ακρίβεια και διαρκή επιτήρηση τα οποιαδήποτε συμβόλαια οποιασδήποτε υποχρεωτικής ασφάλειας (από οχήματος μέχρι ζωής…)· και τα στρατο-αστυνομικά συμπλέγματα θα έχουν στην κατοχή τους όσο πιο λεπτομερή και αναλυτική γίνεται την χαρτογράφηση των υπηκόων τους.

Δεν είναι αυθαίρετες υποθέσεις της ασταμάτητης μηχανής τα πιο πάνω! Τα λένε οι ίδιοι οι λακέδες και οι δημαγωγοί των αφεντικών εδώ και χρόνια! Τα λένε ακόμα πιο δυνατά τώρα!!! Δεν ακούτε; Δεν καταλαβαίνετε τι λένε;

ΠΗΓΗ