Η Αλ-Αΐν εμφανίζεται αποφασισμένη να «κλείσει» τον Γιάννη Φετφατζίδη καθώς κατέθεσε πρόταση 1.7 εκατομμυρίων ευρώ στον Άρη και προσφέρει τριετές συμβόλαιο άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ στον παίκτη.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν και τις διαδοχικές απορρίψεις προτάσεις πώλησης των δικαιωμάτων του Γιάννη Φετφατζίδη, είναι ξεκάθαρο ότι η Αλ-Αΐν καλλιεργεί συνθήκες συμφωνίας τόσο με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό όσο και με τον Άρη. Για την ακρίβεια, ανέβασε την προσφορά της κατά περίπου 500.000 ευρώ δίνοντας 1.7 εκατομμύρια ευρώ στους «κίτρινους» για την πώληση του παίκτη αλλά και στον ίδιο τον «Φέτφα» τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές οι οποίες ξεπερνούν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν μεταξύ των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης τόσο με εκπροσώπους της Αλ-Αΐν όσο και με αντίστοιχους άλλων ομάδων από τα Εμιράτα, είχε σημειωθεί ότι ο 29χρονος επιθετικός δεν θα παραχωρηθεί με ποσό μικρότερο των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον όμως, η στάση των «κίτρινων» άλλαξε, σκέφτονται πολύ σοβαρά και κυρίως θετικά την προοπτική παραχώρησης του παίκτη και κατ’ επέκταση αποδοχής της πρότασης της Αλ-Αΐν.

Οριστική εξέλιξη αναμένεται μάλιστα εντός των επόμενων ωρών καθώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στην προοπτική συνέχισης της καριέρας του στην ομάδα από τo Αμπού Ντάμπι.

Πηγή: gazzetta