Πρωτοφανές περιστατικό: Μηχανοδηγός σταμάτησε τρένο για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης που έπαιζε με το κινητό του!
Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη διάβαση τρένου στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Κωνσταντινουπόλεως, σε μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις στην Αθήνα, όπου στο παρελθόν έχουν καταγραφεί δεκάδες ατυχήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 30.09.2024 15:00 Καθηλώνουν τα λόγια της αδερφής του θύματος στο Ξυλόκαστρο - «Άφησε πίσω τρία παιδιά»
Συγκεκριμένα, ο μηχανοδηγός ενός τρένου σταμάτησε τον συρμό για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης καθώς ένα παιδάκι ετοιμάζονταν να περάσει τις γραμμές. Το παιδάκι κοιτούσε το τρένο που περνούσε όταν σταμάτησε και ο μηχανοδηγός ρώτησε «τι κάνει;». Τότε σε έξαλλη κατάσταση, βγήκε ο μισός από το παράθυρο φωνάζοντας στον ελεγκτή. «Περνάει το τρένο ρε!» ακούγεται να λέει εμφανώς εκνευρισμένος ο μηχανοδηγός και να αναφέρεται στο κινητό τηλέφωνο.
Σημείο… καρμανιόλα
Η διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως έχει χαρακτηριστεί μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις τρένων στην Αθήνα καθώς απαιτεί αυξημένη επαγρύπνηση και αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Το συμβάν αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους στις διαβάσεις τρένων και για την ενίσχυση της εκπαίδευσης των υπαλλήλων που διαχειρίζονται αυτές τις διαδικασίες.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Το Ισραήλ προαναγγέλλει επιθέσεις από αέρα, θάλασσα και ξηρά: Η Χεζμπολάχ λέει ότι είναι έτοιμη - Πότε θα αποφασίσει για νέο ηγέτη

Τραγικό συμβάν στην Κέρκυρα: Νεκρές ανασύρθηκαν δύο γυναίκες στο Σιδάρι

Σε 11 εκατομμύρια συσκευές Android έχει ήδη περάσει το κακόβουλο λογισμικό Necro - Τι κάνει στη συσκευή σας

Ξεσπά η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα για τις φήμες δωρεάς οργάνων - «Ντρέπομαι για αυτούς που τα γράφουν»
