Άλλον έναν λόγο για να αντιμετωπίσουν τα πλέι-οφ με ιδιαίτερη σοβαρότητα έδωσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας επικοινώνησε στους παίκτες μέσω skype και έκανε αναφορά στην αφαίρεση βαθμών λόγω του ζητήματος της συνιδιοκτησίας για το οποίο έχει προσφύγει και στο CAS η ομάδα.

«Αν καλύψετε το -7 για μένα θα είστε πρωταθλητές και θα ανταμειφθείτε ανάλογα», ήταν κάποια από τα λόγια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και ζητώντας από τους παίκτες να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα.

«Σας ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκατε στην ανάγκη για μείωση των αποδοχών στα συμβόλαια, καθώς έτσι βοηθήσατε στην ομαλή λειτουργία της ομάδας λόγω του κορωνοϊού αλλά και του Financial Fair Play. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, και δεν θα ξεχάσω αυτό που κάνατε για την ομάδα. Περιμένω να τα δώσετε όλα στους αγώνες που απομένουν. Θέλω να ξέρετε πως αν καταφέρετε να καλύψετε τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, για μένα θα είναι σα να έχετε πάρει το πρωτάθλημα και η ανταμοιβή σας θα είναι σα να είστε πρωταθλητές», ήταν κάποια από τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη.

Οι παίκτες στα όσα ανέφεραν στάθηκαν στο θέμα των μειώσεων…

«Ήταν υποχρέωσή μας να αντιμετωπίσουμε με κατανόηση το αίτημα για μειώσεις και να βοηθήσουμε τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μέχρι το φινάλε της σεζόν, θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο».

Πηγή: sport-fm.gr