Υπέστησαν σοκ όταν αντίκρισαν τον ίδιο τους τον εαυτό σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχαν αναρτηθεί σε πορνογραφική ιστοσελίδα. Διαπίστωσαν ότι τα βίντεο αυτά είχαν τραβηχτεί, εν αγνοία τους, προ τετραετίας, στη διάρκεια περιστασιακής ερωτικής σχέσης με 43χρονο σήμερα Ηρακλειώτη.

Οι δύο κρητικοπούλες, η μία στο Ηράκλειο, η άλλη στα Χανιά, προχώρησαν με διαφορά λίγων ημερών σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ υπέβαλαν μήνυση στις αντίστοιχες υπηρεσίες Ασφαλείας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια οπότε και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την σύλληψη του 43χρονου, ο οποίος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή.
Όπως αναφέρεται, η κοπέλα από το Ηράκλειο ενημερώθηκε για το «ροζ» βίντεο από άγνωστο άτομο που της έστειλε μήνυμα στο facebook.
Δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε τον εαυτό της γυμνό σε προσωπικές στιγμές με έναν άνδρα, τα χαρακτηριστικά του οποίου προστατεύονταν με μοντάζ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης. Ο 43χρονος δεν παρέστη στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκε ωστόσο από τον συνήγορο του. Καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή.
Στο εδώλιο παραπέμφθηκε επίσης ένας ακόμα κρητικός, 30 ετών, ως το άτομο που «ανέβασε» τα βίντεο στο διαδίκτυο. Το δικαστήριο τον έκρινε αθώο.