Ψάχνοντας στοιχηματικές επιλογές στο μεγάλο αγγλικό ποδοσφαιρικό ντέρμπι

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αγγλικό ντέρμπι αιωνίων το απόγευμα της Κυριακής

Η φετινή Premier League αποδεικνύεται άκρως συναρπαστική, αφού Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση βαθμολογικά και όλες διατηρούν ελπίδες για την κατάκτηση του βαρυτικού τροπαίου. Συγκεκριμένα μετά από 16 αγωνιστικές η Λίβερπουλ είναι πρώτη στην βαθμολογία με 37 βαθμούς, η Άρσεναλ είναι δεύτερη μόλις ένα βαθμό πίσω, ακολουθεί η Άστον Βίλα με 35 βαθμούς και τέλος η Μάντσεστερ Σίτι απέχει 4 βαθμούς από την κορυφή. Η Άστον Βίλα έπειτα από τις νίκες εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ τις προηγούμενες εβδομάδες έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου. Όμως, αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 18:30 ώρα Ελλάδος της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά αποκλειστικά στην Ελλάδα από το Novasports Prime. 

Σε αυτήν την αναμέτρηση, φαβορί θεωρείται η Λίβερπουλ με την νίκη της να δίνεται σε απόδοση 1.30, την ισοπαλία στο 6.20 και το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 8.40 στην Leon Bet. Εάν πιστεύετε ότι τα γκολ δεν θα λείψουν το απόγευμα της Κυριακής, μπορείτε να επιλέξτε το over 3.5 συνολικών γκολ σε απόδοση 1.83 στην Leon Bet. Αντίθετα, για όσους νομίζουν ότι οι άμυνες θα πρωταγωνιστήσουν υπάρχει η επιλογή του under 3.5 συνολικών γκολ με απόδοση 2.02 στην Leon. Προσωπικά, παρότι το παιχνίδι είναι ντέρμπι εκτιμώ πως η Λίβερπουλ θα έχει ένα εύκολο βράδυ για αυτό θα ποντάρω στην νίκη της . Στην ιστοσελίδα της Leon στοίχημα είναι διαθέσιμες επιλογές για οποιαδήποτε μελλοντικό ποδόσφαιρικο γεγονός. 

Παρότι η πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα με το θέμα τους προϋπολογισμού να απασχολεί την πλειοψηφία της κοινωνίας, οι Έλληνες συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η Λίβερπουλ έχει κάνει μια φανταστική αρχή στην σεζόν, την οποία δεν περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της. Εξασφάλισε εύκολα την πρώτη θέση στον όμιλο της στο Europa League και είναι πρωτοπόρος του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος παγκοσμίως. Εάν συνεχίσει με έναν αντίστοιχο ρυθμό, έχει την δυνατότητα να στεφθεί για 20η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι η μοναδική ομάδα που έχει 20 αγγλικά πρωταθλήματα μέχρι στιγμής. 

Από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ερχόμενη από την ήττα 0-3 από την Μπόρνμουθ στο Όλντ Τράφορντ, θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει την Λίβερπουλ από το να την φτάσει σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων. Προφανώς και οι κόκκινοι διάβολοι δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, αφού υπάρχουν διάφορες φήμες για αποχώρηση του προπονητή της,  Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά σε 90 λεπτά στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν. 

Καλή τύχη σε ότι κι αν ποντάρετε αλλά πάντα να παίζετε με υπευθυνότητα και προσοχή!