Ψυχικό: Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες σε Αθήνα και Μύκονο – Μυστήριο με το τυχερό δελτίο
Ένα πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση με τη μαφιόζικη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Οι αστυνομικοί εντείνουν τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης ενώ οι έρευνες σε πρώτο στάδιο επικεντρώνονται σε Αθήνα και Μύκονο με κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο «νησί των ανέμων».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 05.07.2024 19:10Ανησυχία στην Κρήτη μετά από διπλό σεισμό: Οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί καταθέσεις από αυτοδιοικητικούς του νησιού και ανθρώπους που σχετίζονται με τη επαγγελματική ιδιότητα του θύματος, όπως εργολάβους και συμβολαιογράφους.
Σκοπός των Αρχών είναι να διερευνηθούν οι συναλλαγές που είχε ο 54χρονος τοπογράφος τα τελευταία χρόνια και οι οποίες θα μπορούσαν να συνδεθούν με τη δολοφονία του.
Άγνοια για το τυχερό δελτίο
Ερωτήματα εγείρει και η άγνοια της οικογένειας του θύματος σχετικά με το τυχερό δελτίο των 2 εκατ. ευρώ που φέρεται να είχε κερδίσει ο 54χρονος, όπως αποκάλυψε το MEGA. Οι Αρχές αναρωτιούνται τι έγιναν τα λεφτά κι αν το δελτίο χρησιμοποιήθηκε σε κάποια οικονομική του συναλλαγή. Την ίδια στιγμή η οικογένεια του θύματος σε ανακοίνωσή της διαψεύδει ότι υπάρχει τυχερό δελτίο, αφού δεν είναι κάτι μεμπτό κάποιος να έχει κερδίσει ένα μεγάλο ποσό σε τυχερό παιχνίδι.
Την ίδια στιγμή η έρευνα των Αρχών θα επεκταθεί και σε άλλα νησιά, όπως στην Ίο και στην Πάρο.
«Τερατώδεις ανακρίβειες»
Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών και για τα οικονομικά στοιχεία του τοπογράφου η οικογένεια του θύματος έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα ακούγονται για τις επιχειρηματικές σχέσεις του 54χρονου.
Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του δολοφονηθέντος Παναγιώτη Στάθη, «έχουν ειπωθεί ή υπονοηθεί ισχυρισμοί τερατώδους ανακρίβειας: ενδεικτικά, ότι δήθεν είχε κερδίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερά παιχνίδια, ότι δήθεν είχε ξαφνικά αλλάξει οικονομικό επίπεδο, ότι δήθεν πούλησε έκταση με τίμημα δεκάδων εκατομμυρίων, ότι δήθεν είχε κάνει τις τεχνικές εκθέσεις για πολύκροτη υπόθεση κ.α.».
Και συνεχίζει η οικογένεια του θύματος: «Όλα τα ανωτέρω είναι απολύτως ψευδή, ενώ η μόνη αλήθεια είναι ότι η επαγγελματική και κοινωνική ζωή του δολοφονηθέντος συζύγου και πατέρα μας υπήρξε απολύτως σύννομη και άμεμπτη και όσες αναφορές γίνονταν σε αυτόν, γίνονταν αποκλειστικά με θετικό πρόσημο. Το ήθος και η ακεραιότητά του γνώριζαν καθολικής αναγνώρισης όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και κοινωνικά».
Παράλληλα, όπως τονίζει η οικογένεια του 54χρονου τοπογράφου, θα κινηθούν νομικά σε όσους δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Εκλογές στη Βρετανία: Για πρώτη φορά γυναίκα υπουργός Οικονομικών στη χώρα – Οι νέοι υπουργοί του Κιρ Στάρμερ

Ρέμος κατά αρχών για τη φοροδιαφυγή: Διαρροές ψευδών πληροφορίων – Δεν φοροδιέφυγα

Το χρονικό της καθαίρεσης του Φρέντι Μπελέρη - Οι αντιδράσεις και οι διπλωματικές πιέσεις

Ο προσωπικός αριθμός έρχεται και στις νέες ταυτότητες: Πότε ξεκινά η εφαρμογή – Πώς θα τον αποκτήσετε
