Πύλος: 25χρονος επιτέθηκε με γκλομπ στον κουρέα του επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
Με γκλομπ επιτέθηκε 25χρονος στον κουρέα του στην Πύλο, επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα. Το επεισόδιο βίας σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 07/02 και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κουρέας δέχτηκε επίθεση από τον 25χρονο πελάτη του, λίγες ώρες αφού τον είχε κουρέψει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 09.02.2026 11:02Σοκ στη Φλώρινα: Ξυλοκόπησαν ανήλικο στη μέση του δρόμου - 9 συλλήψειςΕλλάδα | 09.02.2026 11:25Κρήτη: 37χρονος μπήκε στο κομμωτήριο της μητέρας του και άρχισε να τη γρονθοκοπεί
Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο δράστης βρισκόταν στο σημείο για κούρεμα και όπως φαίνεται, έμεινε δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα. Αρχικά εξύβρισε τον κουρέα και έπειτα αποχώρησε από το κατάστημα.
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο 25χρονος επέστρεψε κρατώντας γκλομπ και επιτέθηκε στον 51χρονο. Τον χτυπούσε για δέκα λεπτά συνεχόμενα, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρές σωματικές βλάβες. Ο δράστης όπως φάνηκε, δεν αρκέστηκε στον ξυλοδαρμό. Μετά την άγρια επίθεση, προκάλεσε ζημιές και στο αυτοκίνητο του κουρέα.
Οι γείτονες θορυβήθηκαν και κάλεσαν άμεσα την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 25χρονου. Κατόπιν οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Νέα παρέμβαση Παναγόπουλου: Δεν μου έχει κοινοποιηθεί η Διάταξη Δέσμευσης του λογαριασμού μου - Με καταδικάζουν τα ΜΜΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για απείθεια στον «Φραπέ» μετά την εξεταστική

Πρόστιμα άνω του 1 εκατ. ευρώ σε σούπερ μάρκετ και εταιρείες τροφίμων από τη ΔΙΜΕΑ - Η λίστα

«Δικά σου τα γλυκά πρωινά αυτού του κόσμου»: Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό μας και κολλάμε τόσο με κάποια τραγούδια;