Ο δημοφιλής ράπερ FY βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» για πρώτη φορά και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα του, αλλά και για το μυστικό της επιτυχίας του. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στον χωρισμό των γονιών του που τον ταρακούνησε, στην αναγνωρισιμότητα, αλλά και για το πώς αισθάνεται τώρα που έχει αλλάξει τρόπο ζωής.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εννέα ετών. Εμένα ο χωρισμός τους δε με απασχολούσε καν. Ο πατέρας μου, μου έλεγε ότι ήμουν κοσμόπουλος, δηλαδή ότι ήμουν στον κόσμο μου. Ένιωσα πως με πληγώνει το γεγονός ότι χώρισαν όταν άλλαξα σχολείο και είχα άλλη αντιμετώπιση. Ήμουν στο περιθώριο επειδή τύχαινε στην περιοχή οι γονείς μου να είναι οι μοναδικοί που έχουν χωρίσει. Πήρα και παίρνω τη μέγιστη αγάπη από τους γονείς μου. Προτιμώ που χώρισαν και ήταν καλύτερα από το να παίρνω μία ψευδή αγάπη» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ράπερ.

«Βρέθηκα κοντά στις ουσίες και ίσως πιο νωρίς απ’ όσο θα βρισκόταν κάποιος άλλος. Αλλά δεν με επηρέασε κάποια κατάσταση. Είχα άμυνες. Έβλεπα ότι στις κακές καταστάσεις δεν είχα δύναμη να σηκωθώ και να πατήσω στα πόδια μου. Αφού κατάλαβα ότι κάποια πράγματα δεν με βοηθάνε είπα να τα κόψω» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όσο για το πώς η αναγνωρισιμότητα άλλαξε την καθημερινότητά του, ο ράπερ FY απάντησε: «Δεν με αποσπάει από τον στόχο μου. Πάντα ήξερα ποιος είμαι ακόμα κι όταν δεν με εκτιμούσαν. Αλλά ακόμη κι όταν με υπερεκτιμούσαν, πάλι γνώριζα ποιος είμαι. Δεν με επηρεάζει τόσο πολύ παρά μόνο στην καθημερινότητά μου και στη βόλτα μου. Πάντα ήθελα να γίνω διάσημος, πλούσιος, τραγουδιστής ή ηθοποιός».

Πριν μπει στο στούντιο πέρασε μια βόλτα και από τις «Σφήκες» και η συνάντηση τους ήταν απολαυστική.