Στο πρωτοσέλιδο της Real News δημοσιεύτηκε η είδηση για το φερόμενο ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ για την περιοχή της αμερικάνικης βάσης στις Γούρνες.

Στο φύλλο της Κυριακής υπήρχε ρεπορτάζ που αναφερόταν στο ενδιαφέρον που υπάρχει για την αξιοποίηση της εγκατάστασης της πρώην Αμερικάνικης Βάσης στην περιοχή των Γουρνών. Όπως έχει γίνει γνωστό, η συγκεκριμένη περιοχή έκτασης 350 τετραγωνικών μέτρων αναμένεται να γίνει εκμεταλλεύσιμη έχοντας ως ισχυρό δέλεαρ την παραχώρηση άδειας καζίνο.

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) θα προχωρήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στην προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την εκμετάλλευση του. Όπως αναφέρει η Ral News, πρόκειται για μια επένδυση που η αξία της αποτιμάται σε περισσότερα από 300 εκ. ευρώ και μεταξύ των υποψήφιων επιχειρηματιών που επιθυμούν να εμπλακούν είναι και ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΟΦΗ είναι ένας εκ των τριών ενδιαφερόμενων που επικαλείται το δημοσίευμα και σύμφωνα με αυτό έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αξιοποίηση της έκτασης της πρώην αμερικάνικης βάσης στις Γούρνες.

Το σχετικό δημοσίευμα της Real News αναφέρεται στον Μιχάλη Μπούση αποκαλώντας τον “επενδυτή μεγάλης οικονομικής επιφάνειας” που μάλιστα αποκαλύπτει ότι έχει ήδη επισκεφτεί την έκταση στις Γούρνες.

“Την επιθυμία του να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για την εκμετάλλευση του ακινήτου όπου βρισκόταν η πρώην αμερικανική βάση έχει εκδηλώσει και ένας Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας που έχει συγγενικούς δεσμούς με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση. Πρόκειται για επενδυτή μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες έχει επισκεφτεί την έκταση στο Ηράκλειο και ετοιμάζεται να πάρει μέρος στην μάχη για την απόκτηση του παραθαλάσσιου “φιλέτου” αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.