Η αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα όπως αποφάσισαν οι πολίτες στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ήταν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του Ιουλίου 2019. Το protothema.gr κατέγραψε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο με αξιοπιστία και αντικειμενικότητα, έγκυρα και έγκαιρα.

Οι πολίτες εμπιστεύονται το protothema.gr για την ενημέρωσή τους, επιβραβεύοντάς μας με ένα μεγάλο ρεκόρ: Τον Ιούλιο του 2019, το protothema.gr είχε συνολικά 9.066.207 μοναδικούς χρήστες.

Ο συνολικός αριθμός των αναγνωστών του protothema.gr τον Ιούλιο είναι μια επίδοση που συνιστά απόλυτο ρεκόρ όλων των εποχών για την ιστοσελίδα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και παραλλήλως είναι η μεγαλύτερη επίδοση που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ελλάδα από οποιαδήποτε ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Μόνο την 8η Ιουλίου, τη Δευτέρα που επισημοποιήθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών. 1.171.695 Έλληνες εμπιστεύθηκαν το protothema.gr για την ενημέρωσή τους.

Σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου 2019, το protothema.gr είχε 117.905.582 pageviews. Η επιτυχία πιστώνεται σε όλους τους δημοσιογράφους και τεχνικούς του protothema.gr για την συνεχή προσπάθειά τους.

Οι περισσότεροι αναγνώστες του protothema.gr είναι από την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε με αφοσίωση το έργο της αξιόπιστης και αντικειμενικής ενημέρωσης.